2010. november 13., szombat

Mai kis zsákmány+beszámoló+fekete szemceruza tesztek

Elöszőr egy "közérdekű" információ: Minden hozzászólásról kapok e-mailt, úgyhogy megnézem/válaszolok rá ha régebbi posthoz szól hozzá valaki.

És akkor a ma délelőtt:
Volt pár elintézni valóm, de maradt egy kis időm, úgyhogy benéztem az Allee-ba meg egy Rossmannba.
A zsákmány nagy része végül Essence lett, meg H&M-ben vettem egy hajpántot. Igazából nyáron volt a vágyam egy ilyen virágos hajpánt, de persze akkor nem találtam olyat ami tetszett volna.



H&M-ben voltak már karácsonyi smink csomagok. Többféle szemhéjpúder+szájfény kombináció, bronzosító, kis karácsonyfa gömb szájfény, hello kitty-s cuccok. Sajnos teszterek nem voltak kirakva és hát lehet hogy szép a csomagolás, de nem minden H&M sminktermék jó minőségű.
Volt most fekete szemceruza meg tus is, de azokat sem lehetett kipróbálni.

Benéztem a MAC-be is, de sajnos akkor már sietnem kellett. Így első ránézésre ( meg pár dolgot azért kipróbáltam ) egy szett volt ami tetszett, de az se az a hú, ez kell nekem.

És akkor az Essence termékek:

- kajal pencil-teddy
- black mania eye pencil
- XXXL nudes lipgloss-pure beauty
- eyeliner pen

( balról jobbra: nudes lipgloss, teddy eye pencil, black mania eye pecil, eyeliner pen )

A szemceruzák puhák, jól fognak, tartósságukról viszont egyenlőre nem tudok beszámolni.
Ellenben tegnap miután írtam, hogy kéne egy másik fekete szemceruza keresgéltem itthon is és rátaláltam kettőre amiket nem használtam mostanában:


Az egyik egy régebbi kollekciós Essence a másik Maybelline. Őket tegnap teszteltem és tartósak, viszont az Essence kissé haloványan fog.


Nektek melyik fekete szemceruza vált be legjobban? 
MAC Tartan Tale kollekcióról mit gondoltok? 

12 megjegyzés:

  1. Én is szemeztem a virággal, de nekem nem jönnek be azok a flitterek, ugyan ebbe a helyzetbe vagyok én is, nyáron nem találtam... de még most se :( :D

    VálaszTörlés
  2. én szerencsére találtam nyár elején a jeans clubba egy tök jó feketét. : ) meg sikerült turiznom ilyen kékeszöldes színű rószás kitűzőt kemény 10 forintért.: D


    én most masnis hajráfot keresek. eddig még nem nagyon találtam. fekete, barna vagy szürke kellene. az itteni /miskolci./ h&mbe nincs és a newyorkerbe is csak egy darab van de az is el van szakadva.. itt a környéken más normálisnak mondható bolt nincs.
    nem láttatok valahol véletlenül ? jövőhéten megyek debrecenbe kb minden bolt van.: )


    nem tudom hogy miért, de nekem minden szemcerkám lefolyik.: S 2-3 óra alatt, már csináltam úgy is, hogy tettem rá fekete szemhéjpúdert és pár órán belül a szemráncokba vagy mikbe kötött ki.: S avon, miss sportyt meg max factort szoktam használni. az avonos fog a legerősebben.

    VálaszTörlés
  3. m.bunny: nekem bejönnek a flitterek rajta, szerencsére nem nagyok, ahogy csillognak az meg tetszik:)

    nici.: nem figyeltem annyira a masnis hajpántokat, de szerintem H&M-ben volt többféle.

    Vízvonalra vagy alá szoktad felvinni a szemceruzát?
    Mondjuk én mostanában csak alá szoktam, mert bepirosodik a szemem ha a vízvonalra viszem fel. És nekem így sem szokott elkenődni/lefolyni. Lehet próbálkoznod kéne valamelyik tartósabb szemceruzával.

    VálaszTörlés
  4. nicike, ma voltam szlovákiában, minden üzlet tömve van masnis hajráffal... meg miskolcon is láttam több helyen :$:D

    VálaszTörlés
  5. vízvonalra szoktam. vagyis arra is.

    VálaszTörlés
  6. vehettél volna nekem..: ( miskolcon én meg sehol nem látok normálisat.: S

    VálaszTörlés
  7. vízvonalra a zselés tusok nagyon jók, és jóval tartósabbak is, mint a szemceruza.
    az is segít, ha mielőtt használod a szemceruzát, egy száraz fülpiszkálóval áttörlöd a vízvonalat, így szárazabb lesz, nem nedvesre kened alapból a ceruzát.
    ha alkalomra kell, és még fontosabb, hogy sokáig tartson, akkor a zselés tus mindenképpen jobb, és a tovább tartás érdekében fekete szemhéjpúderrel rögzítheted is. de ezt ne csináld sokszor, mert a szemednek ez utóbbi annyira nem tesz jót.

    VálaszTörlés
  8. én miss sporty-s fekete szemceruzát használtam eddig (fogyóeszköz, ezért nem is vettem drágábbat és bevált mindig:P), de múltkor nem volt a dm-ben, így ugyanilyen Black Magic Essence-t vettem.
    és, sajnos, inkább nem bevált fajta. legalább nálam. =( mármint a színe erős, tartós is, csaképpen ahogy felkenem könnyezik tőle a szemem :SSS ((persze ez nem a ceruza hibája, hanem az enyém, de ilyen miss sportyval nem volt :S)

    VálaszTörlés
  9. zselés tusból melyik jó ? pont terveztem a beszerzését. valamelyik blogba néztem hogy több zselés tust pórbált ki és hogy a maybelline limitált kiadása vált be a legjobban. igaz még nem néztem, de nem hinném hogy még találok olyat. : S de nem akarok sokat kiadni érte. max 2 ezret.

    VálaszTörlés
  10. fu en nem mernek tust tenni a vizvonalamra :S
    viszont, most IMADOM az Urban Decay 24/7 szemceruzajat! ilyen tartos szemceruzam meg nem volt, pedig volt mar jopar.

    VálaszTörlés
  11. nici, nekem mac van, nem tudom h drogériában lehet-e kapni zseléset.

    VálaszTörlés
  12. Én olyan Maybelline tust sehol nem láttam, akkor se amikor elvileg kellett volna lennie:D szóval gyorsan elkapkodták.

    Az meg szerintem változó, hogy ki mit mer rakni a vízvonalára, én már kb semmit:S
    De én is még a tust akartam ajánlani, hátha az jobban fennmarad neked.

    Egyébként az Essence szemceruza jól teljesített tegnap:)

    VálaszTörlés