2010. november 24., szerda

Astor quick'n go körömlakk

Régen körömlakk mániám volt, akkor még szép hosszúra meg is nőttek a körmeim ( sokszor hitték azt, hogy nem is igaziak ), aztán sajnos egy időben nagyon rosszak lettek a körmeim. Egy idő után ezért a műkörmök mellett döntöttem.
Most már évek óta nincsen és szerencsére megint hajlandó megnőni a körmöm ( szedtem egy ideig revalidot, meg  több vitamint viszek már be magamba:D ) de most épp kicsik. De nem is ez a lényeg:)
Rögtön beleszerettem ennek a körömlakknak a színébe.  Egy rétegben is szép, de azért felvittem két réteget, a képen azt láthatjátok. Ami nem volt annyira jó ötlet, mert így van amelyik körmömön nem lett egyenletes ( másik kezemen, de barátnőm - aki ma látta - szerint egyáltalán nem feltűnő ), úgyhogy szerintem maradok az egy rétegnél. Csak később vettem észre, hogy az is van ráírva, hogy egy rétegű fedéssel is ragyogó szín:D De szerintem ha kicsit több időt várok a második réteg felvitelééig, akkor egyenletesebb lesz.
Azt, hogy akár 8 napig kitart e még nem tudom. Az ecsete nagyobb mint az átlag, de még így is sikerült viszonylag normálisan felvinni a kis körmeimre is.

1 megjegyzés: