2011. június 8., szerda

Revlon és Nyx szemhéjalapozó + smink

Többen kértétek, hogy írjak a Revlon szemhéjalapozójáról, úgy gondoltam akkor már megmutatom az általam másik sokat használt szemhéjalapozót és összehasonlítom a kettőt.
Az első szemhéjalapozó amit megvettem az Isadora volt, de sajnos annak ellenére, hogy másoknak nagyon jó, nekem nem vált be. Ekkor rendeltem egy Nyx-et.  ( cherryculture.com, 5 dollár, de ha jól tudom a müllerben sem vészes az ára, 1800 Ft körül van ). Három félét lehet kapni ( white, pearl, skin tone ), én végül a skin tone mellett döntöttem.
A Revlon szemhéjalapozót teszveszen ( vagy vaterán? ) pillantottam meg és úgy éreztem ki kell próbálnom, főleg, hogy az ára is baráti, 900 Ft körül volt. A MUA bejegyzésemben említett hölgytől vettem, akinek már van egy beauty sale blogja is, keressétek bátran.

És akkor nézzük őket:)

Teljes bejegyzéshez katt:




Csomagolásukat tekintve hasonlóak, mindkettő kerek tégelyben található. Megmondom őszintén a Revlon kinyitása egy kis nehézségbe ütközött elsőre, ugyanis úgy néz ki, mintha csak ki kéne pattintani és felnyitni, de nem, tekerni kell rajta és úgy lehet felnyitni. A Revlon-ra 3,1 g, a Nyx-re pedig 7 g van ráírva.
A Nyx-en rajta van, hogy 12 hónap a szavatossági ideje, ami előbb le fog telni, minthogy elfogyasszam, pedig használtam sokat, mégis nagyon sok van még benne és augusztus végén jár le az egy év.


Ahogy a képen is látszik a színük kicsit különböző, a Nyx sötétebb, de a szemhéjamon eldolgozva nem igazán látszik ez. Állagukat tekintve mindkettő krémes, de a Revlon sűrűbb. Szerintem mindkettő felvitele könnyű és a színek felvitelével, eldolgozásával sincsen semmi probléma rajtuk.
Szépen kihozza mindkettő a színeket, azonban a Nyx-nél sajnos azt vettem észre, hogy az idő múlásával kevésbé tartós. A Revlonnál erről még nem tudok beszámolni, mert őt nem olyan rég vettem.
Tegnap 12 órát voltak rajtam, úgy hogy az egyik szememen a Nyx, a másikon a Revlon alap fölé készítettem el a sminket. Mindkettő szép volt 12 óra elteltével is, de azt kell mondjam, hogy a Revlon fölött élénkebben maradtak meg a színek. ( megpróbáltam képeket készíteni este is, de sajnos nem lettek jók, úgyhogy csak arról vannak képek amikor elkészült a smink )

Nyx, Revlon


Alap nélkül, Nyx, Revlon, Nyx, Revlon, alap nélkül
( Coastal Scents Smokey paletta színei )

Nyx, Revlon
( nem sikerült ugyanolyan szögben fotózni :D )

Nektek melyik szemhéjalapozó vált be legjobban?:)

9 megjegyzés:

  1. Én is megvettem ezt a Revlon-t,hát majdnem széttörtük párommal mire rájöttünk hogyan is nyílik :D Ez az első szemhéjalapozóm,és nem is használtam még sokat,de eddig tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. .mindig jot derulok amikor holgynek nevezel..:)Amugy en is ezt a Revlont hasznalom epp, a kinyitasara rakeszultem, mert Eszti mar emlitette a blogjaban h trukkos.

    VálaszTörlés
  3. múltkor gondolkoztam rajta mit írjak, de az "egy nőtől" vettem nem hangzik annyira jól:D

    nekem még magamtól kellett rájöjjek a kinyitásra:D

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ez az első szemhéjalapozóm :) megszenvedtem mire kinyitottam :) de azóta is imádom!!

    VálaszTörlés
  5. nekem is megvan a Revlon és nekem is nehezen sikerült kinyitnom :D
    nagyon meg vagyok vele elégedve sokkal tovább tart a sminkem vele :D

    VálaszTörlés
  6. Pont most akartam új szemfestékalapozót venni és pont e között a kettő között vacilláltam :D De most már tudom legalább, hogy mindkettő működik. :) Tényleg szép lett a smink!

    VálaszTörlés
  7. Nem olyan rég szemeztem a NYX szemhéjalapozókkal:D...
    Tök jó lett a smink!:)

    VálaszTörlés
  8. köszi a tesztet! :) szimpi a revlon, megrendeltem, remélem nálam is beválik!

    VálaszTörlés