2011. június 6., hétfő

Májusi kedvencek


Essence my skin intenzív ápoló arckrém : Amióta megvan szinte csak ezt használom. Nagyon finom illata van, nem nehéz, jól hidratál.

NYC natural matte alapozó : Múlt hónapban nagyon sokat használtam, de őszintén megmondom nekem a mattító hatására egyenlőre nincs igazán szükségem, úgyhogy arról nem tudok beszámolni. Viszont természetes hatású alapozó, főleg hétköznapokra szoktam használni.

MAC pirosító - Giggly : Imádom a színét! Nagyon szép világos rózsaszín, csillámmentes, kivéve a közepén lévő szivecske, nagyon szép fényt ad.

Urban Decay Preen Shadow Box : Hat gyönyörű szín található benne plusz egy fekete szemceruza.

L.A. Girl rúzs - Secret Admirer : Ez a rúzs már régóta megvan, csak feledésbe merült. De most megint elővettem ebben a hónapban. Nagyon szép rózsaszín, krémes, nem kopik le hamar.

Essence multi action smokey eyes szempillapsirál : Abszolút kedvenc lett! Itt már írtam róla bővebben.

Essence Blossoms etc... körömlakk - bloom-a-loom : Igazából mindegyik színt nagyon szeretem ebből a kollekcióból, de a lila talán a legszebb!

+

H&M hajcsat / kitűző

A hónap csalódása:


Igen, tudom, most nagyon sokan csodálkoztok. Eddig szerintem csak jót hallottam erről a szemhéjalapozóról, de nekem egyszerűen nem jó. Már többször kipróbáltam és nem lett rajta szép a szemhéjfesték, nehéz volt eldolgozni és kicsit "ráncos" lett. Nem ez az első szemhéjalapozó ami másoknak nagyon bevált, aztán nekem meg nem ( Isadora is ilyen ).

+ zene

10 megjegyzés:

  1. az ud szemhéjpúder alapozó nekem nagyon bejött. volt, hogy sminkben sikerült spinningelnem és még azután is teljesen a helyén maradt a szemfestékem, nem lett ráncos, nem kenődött el.

    VálaszTörlés
  2. Én ajándékba kaptam UD szemhéjalapozót de tovább is adtam,ugyanaz volt a problémám vele,mint neked,emellett nem igazán láttam különbséget a sima használathoz képest..

    VálaszTörlés
  3. Jajj:D Imádom a Shinedownt!!:D:D

    VálaszTörlés
  4. Nem lehet hogy tul sokat hasznalsz belole? (marmint a szemhejalapozobol)

    VálaszTörlés
  5. Deborah: eddig én is szinte csak jó véleményeket hallottam róla, de nekem sajna más a tapasztalatom.

    Kremy megnyugodtam, hogy nem csak nekem nem jó :D

    Dorka: én is:)

    Timi: nem. ennél kevesebbet már nem lehet, mint amikor utoljára próbáltam.

    VálaszTörlés
  6. A szemhély alapozót hol tudom beszerezni :$? Nagyon szeretnék egy ilyent de sehol nem találok.Nagyon drága?:(

    VálaszTörlés
  7. Ebayről tudsz rendelni, vagy keresd fel őt : http://barbeautysale.blogspot.com/ tőle vettem:)

    VálaszTörlés
  8. És az publikus , hogy mennyiért?:$

    VálaszTörlés
  9. A palettával együtt vettem, így ez egy kicsi kiszerelés (3,7 ml). Nem tudom, hogy külön mennyibe kerül, vagy hogy egyáltalán tud e úgy, lehet nagyobb kiszerelésbe is kapni ha jól tudom külön. Azért írtam, hogy keresd fel őt, mert akkor megmondja mit mennyiért tudna:)
    Egyébként én a palettával együtt vettem 3700 ft + postáért ( 680 ft )

    VálaszTörlés
  10. I am new guy for this blog. your blog templates are totally differ from other blog. Most of the people like this kind of blog. It's simple and prefect collections.

    Domain Hosting

    VálaszTörlés