2011. május 24., kedd

Makeup Academy szemhéjpúder és rúzs

A Makeup Academy a Superdrug saját márkája, amit Angliában lehet megtalálni. Én egy nagyon kedves hölgytől kaptam ezt a két terméket, akit megtaláltok vaterán is. ( nyugodtan fordulhattok hozzá, ha szeretnétek külföldön beszerezhető termékeket )
Ahogy nézegettem a Superdrug oldalát nagyon olcsó termékekről van szó, a legtöbb 1 fontba kerül. Nézzük mit is kapunk cserébe.


Véleményért, további képekért katt:

Mindkét termék számozva van, a szemhéjpúder a 10-es, a rúzs pedig a 3-as, ami a birtokomban van.
A szemhéjpúder egy nagyon szép sötétszürke szín, kékes fénnyel. De ha jobban megnézzük, nem csak nagyon apró kék csillámok találhatóak benne, hanem több színben pompázik.
Alap nélkül kicsit halvány a színe, de a szememre úgyis mindig alappal viszem fel a szemfestékeket, úgy pedig nagyon szép.
Főleg ha fekete jumbo szemceruzát is használok alapnak, gyönyörű. A tegnapi képeken fekete alappal használtam, hamarosan láthatjátok közelebbről is, a rúzzsal együtt:)
Kicsit porolódik, de amikor a szemhéjamra vittem fel könnyű volt dolgozni vele és alig hullott le valami. Tartósságát tekintve alappal 8 óra múlva is kb ugyanolyan szép volt, mint amikor megcsináltam.


( alulról felfelé: alap nélkül, Revlon szemhéjalapozóval, Nyx jumbo black bean szemceruzával )


A rúzs egy szépséges pink árnyalat. Eredetileg egy Sleek rúzst néztem ki, de Angliában sem lehetett beszerezni, így kaptam ezt helyette. ( persze most már van a Sleek oldalán:D )
Nagyon tetszik a színe, építhető, a felvitele könnyű ( csak a vékonyka szájam miatt kellett korrigálni pár helyen ), állaga krémes. Kicsit szárította a számat, úgyhogy szerintem jobb ha használunk ajakápolót is.
Tartósságát tekintve ha nem eszel, iszol akkor kibír több órát ( tegnap kb 3 órát volt rajtam ) és egyenletesen kopik. Ivásnál kicsit kopik, evést viszont nem igazán éli túl, de tudom ez sokaknak nem mérvadó, mert úgyis le szokták törölni evés előtt a rúzst. ( általában én is, de mindig szoktam tesztelni őket így is ) Volt hogy véletlenül belenyúltam, akkor eléggé nyomot hagyott a kezemen, úgyhogy vigyázni kell vele.
Azt még hozzá kell tennem, hogy a csomagolása nagyon tetszik, nincsen "olcsó érzete" és az alján látszik a színe.



Összességében nekem tetszik mindkét termék és nagyon megérik az árukat.

Ti találkoztatok már ezzel a márkával?:)

3 megjegyzés:

  1. nem rossz, nem is gondoltam volna, hogy szemhéjpúder ilyen pigmentált

    VálaszTörlés
  2. Én is meglepődtem mennyire erős a szemhéjpúder. A rúzsnak is nagyon szép színe van.

    VálaszTörlés
  3. Alap nélkül nem annyira erős, de alappal nagyon szép:)

    VálaszTörlés