2011. május 16., hétfő

Essence Blossoms etc... körömlakk - forget - me - not

Még a blogger találkozón jutottam hozzá két essence Blossoms etc... körömlakkhoz ( kék és zöld ). Annyira megtetszett a színük, hogy múlt héten megvettem a hiányzó lilát és sárgát:)
Először a kéket próbáltam ki.


Egy rétegben halvány színe van és kicsit csíkos lett nekem, de két rétegben szerintem gyönyörű! Egy dolgot sajnálok, hogy az üvegben sötétkékes fénye van, nagyon apró csillámok vannak benne, de ez a körmömre felkenve nem igazán látszik. A másik lehet, hogy az én bénaságom, de elég nehezen sikerül teljesen egyenletesen felvinni a lakkot.
Tartósságát tekintve, ahogy elnéztem az előző tesztjeimet nem igazán vagyok mérvadó, mert sajnos az én körmeimen nem marad meg szépen kb semmi 2 napnál tovább.
Krémmánián olvastam, hogy a Better than gel nails fedőlakkal nagyon tartós, lehet ki kéne próbálnom:)
Eddig csak egy másik essence fedőlakkot próbáltam régebben, de sajnos azzal nekem nem lett tartósabb.Nektek megvan valamelyik szín ebből a kollekcióból?:)

9 megjegyzés:

 1. jujj, ennek de szép színe van:) azt hittem sokkal lilább:)
  nekem a zöld van meg, és imádom:)

  VálaszTörlés
 2. A zöld és a világoslila nekem is megvan és nagyon szeretem őket. Nekem L.A. Girl Smudge Fixer fedőlakkom van és azzal nagyon tartós. A holo csillogás nekem sem látszik benne, amit nagyon sajnálok :(

  VálaszTörlés
 3. Nekem a lila van meg és a sárga, de a másik kettővel is szemezek :) A lila mondjuk abszolút kedvenc!

  VálaszTörlés
 4. Ez is olyan sűrű, mint más Essence lakkok? Kicsit nehezen viszem fel egyenletesen őket, ha nem figyelek, mert sztem sűrűek.

  VálaszTörlés
 5. A zöldet még nem próbáltam ki, a lilát viszont igen, az is nagyon szép:)

  Eztííí: sajnos nem nagyon tudom mihez hasonlítani, mert nekem ezeken kívül csak két essence multi dimension lakkom van, amik szerintem nem sűrűek.
  Ez azoknál sűrűbb az biztos, meg írtam is, hogy szerintem elég nehéz egyenletesen felvinni.

  VálaszTörlés
 6. Nekem is megvan ez is és a lila is..mind2 abszolút kedvenc!!

  VálaszTörlés
 7. Nem sikerült a commentem annyira értelmesre:D egyébként a color & go lakkok nekem pl tök tartósak hiába sűrűek, csak a felvitelnél oda kell figyelni kicsit jobban, nyilván olvastam, h szted is nehezebb volt egyenletesen felvinni, de az értelmi szintem kezd süllyedni a napokban:D

  VálaszTörlés
 8. Jaaj nem azért, csak sajnos nem tudok többet írni róla:) Color&go-t nem próbáltam még.

  VálaszTörlés
 9. Én tegnap találkoztam velük , de nem vettem mert nem gondoltam,hogy ilyen jó színe van a körmökön is .De szerintem ezek után én is beszerzem :P

  VálaszTörlés