2011. május 11., szerda

Essence multi action smokey eyes szempillaspirál

Nagyon kíváncsi voltam erre a spirálra, sajnos sokakkal ellentétben nekem a multi action false lashes nem vált be. Ez viszont nagyon jó!


Amit írnak róla: " A füstös stílus rajongóinak most egy új terméket ajánlunk figyelmébe: az új multi action smokey eyes szempillaspirált, amely mélyfekete pigmentáltságával még jobban kiemeli a füstös smink szépségét. az innovatív nylon ecset, amely egyszerre ívelt és lapos, még a sarkokban lévő legkisebb szempillákat is könnyedén befesti, így biztosítva dús szempillákat. amint felviszed a festéket, amely speciális waxot tartalmaz, pilláid a tövektől a végekig szuper dúsak lesznek. krémes, lágy összetevőinek köszönhetően akár több rétegben is felviheted – anélkül, hogy pilláid becsomósodnának. ha szereted a füstös sminket, ezt a szempillaspirált egyenesen imádni fogod!" Forrás: essence.eu

Véleményért, képekért katt:


A spirál keféje lapos, a vége pedig kerek, így könnyen el lehet érni vele a belső pillákat is. Őszintén szólva én mostanában rájöttem, hogy nekem a műanyag kis, tüskés keféjű spirálok jönnek be, de ez most kivétel, nagyon tetszik ez a megoldás.


Először a kerek végével mentem át a pilláimon, az szépen szétválasztotta és hosszabbította őket, majd a lapos része által dúsabbak, íveltek lettek. Könnyű a felvitele és tényleg nem csomósodik.
A false lash-al szemben, ennél a szempilláim később is olyanok maradtak, mint amikor megcsináltam, és tegnap  dél körül spiráloztam, este 9 körül is szépek voltak még, szóval tartósságára sincs panasz:)
Ár - érték arányban pedig nagyon jó, 800 Ft körül lehet megvásárolni!




Próbáltátok már?:) Melyik a kedvenc Essence spirálotok?

6 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép!
    Én meg pont arra jöttem rá, hogy a tüskések nekem nem válnak be, nem dúsítanak annyira, hanem szépen külön választják csak.

    VálaszTörlés
  2. Baromi szép pilláid lettek tőle! Lehet, hogy én is beszerzem ezt a spirált.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megvan én imádom! Nem értem valami hogy lehet ennyire jó és olcsó? :D

    VálaszTörlés
  4. Én is vettem egy ilyet.. és teljesen belezúgtam *.* :)

    VálaszTörlés