2012. november 28., szerda

Sante szemkontúr ceruza - Carbon Black

Kezdtek elfogyni/elromlottak a fekete szemceruzáim, így egy új beszerezésén ügyködtem épp, amikor ezen megakadt a szemem. Leginkább azért mert szerettem volna természetesebb összetevőjű terméket, a kissé érzékeny szemeim számára főleg jó dolog. Azt írják róla, hogy nem tartalmaz mesterséges szín-, illat és tartósítószereket, ásványi és szilikon olajokat, valamint BDIH által ellenőrzött natúrkozmetikum.


Szépen gondosan be volt csomagolva, nem is sikerült úgy leszedni róla a fóliát, hogy a címke ép maradjon, amin voltak infók, de legalább biztos, hogy előttünk senki nem nyúlt bele.

Őszintén szólva kicsit féltem, hogy a natúrkozmetikum mivolta hátrány is lesz és nem fog majd annyira szépen vagy a tartóssága hagy kivetnivalót. De szerencsére pozitívan csalódtam.

Kicsit kemény, viszont ennek köszönhetően nem mászik el, nem folyik le, teljesen jól a helyén marad és a tartósságára sincs panaszom. Valamelyik nap délután 4 körül sminkeltem, hajnali 2-kor néztem rá buliban és még elfogadható állapotban volt.
A színe viszont elsőre nem teljesen erős mély fekete, de többszöri áthúzással intenzívebb színt lehet elérni és nem szabad hagyni, hogy túl tompa legyen a ceruza hegye. Egyébként én vízvonalra is szoktam használni.
Ami még nagyon tetszik, hogy van egy praktikus satírozós része is, amivel szépen el lehet követni ezt a műveletet.



Összességében megszerettem és az ára sem vészes, 2200 Ft-ért lehet megvásárolni a SzépségTrend honlapján.

A véleményemet nem befolyásolja az, hogy a terméket a Tradegap Kft-től kaptam. Minden bejegyzésben a saját tapasztalataimat írom le.  

Próbáltatok már natúr szemcerkát?:)

3 megjegyzés:

  1. Én kicsit sokallom... na jó, nem is kicsit. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nézegettem múltkor jó pár drogériás szemcerkát is és a legtöbb 1500-2500 között volt. Persze van ami olcsóbb, pl. essence, de abból is volt régebben amelyik irritálta a szememet/nem vált be. Az Alverde volt még amivel szemeztem, az valamivel olcsóbb, de nem volt annyira meggyőző, amit próbáltam.

      Törlés
    2. Nekem egy noname van, tényleg az, mert már a név is lekopott, valami 100as darab, de isten biza belenyultam vele a tutiba, bár gondolom ez a ritkább. :)

      Törlés