2012. november 25., vasárnap

Karácsonyi ajándékötletek I.

Hihetetlen gyorsan telik az idő, 1 hónap és megint karácsony.
Az ajándékozás nálunk általában úgy szokott zajlani, hogy apukámnak, apukám tesójának és nagymamámnak közösen találjuk ki és vesszük meg az ajándékokat anyukámmal meg öcsémmel.
Anyukámnál pedig próbálok odafigyelni, hátha elejt olyan mondatot, hogy jaj de szeretnék ezt azt amazt. De igazából mindig is a személyesebb, kézzel készített ajándékokat szerette legjobban (jaj régebben mennyit csináltam...). Mostanában ha megkérdezem mit szeretne, általában azt szokta mondani, hogy több közös programot. Szóval ennek próbálok eleget tenni és pénteken a reggeli teám közben meg is született a megoldás:)


Csini kuponokat (még nem döntöttem el, hogy megszerkesztem vagy rajzolgatok) fogok gyártani, amiken az lesz, hogy bármikor beváltható egy közös mozizásra, színházra, vacsira, társasjátékozásra. Így meglesznek az új közös élmények és a "munkám" is benne lesz kicsit:)


Egyébként érdemes a netes kuponok között is szétnézni, rengeteg lehetőség van akciókkal is (kupon világ, bónusz brigád...), akár termékek, utazások, kezelések stb terén. Én mondjuk még nem nagyon próbáltam, vagyis pár napja vettem egy féláras masszázst anyukámnak, szóval még várom milyen lesz:)
Tavaly pedig itt vettünk ajándékba utalványt, amit a honlapon lévő bármely előadásra be tud váltani az illető.

Szoktatok ajándékozni ilyesmiket?:)

1 megjegyzés:

  1. Én nagyon szeretem az ilyen kuponos oldalakat, tavaly így ajándékoztam apukámnak! :)

    VálaszTörlés