2012. október 28., vasárnap

Essence Superfine Eyeliner Pen

Mindig is vonzottak a filces tusok, de az eddigi kettő amit próbáltam sajnos nem igazán vált be. Nagyon kíváncsi voltam ez mit tud.


A csomagolása egy sima fekete vékony ceruza, a színváltós írást imádom rajta! Amikor először leszedtem a kupakját kicsit megijedtem, mert nagyon hosszú és vékony a hegye, de gondoltam lehet ebben rejlik a titok :D



Amikor a kézfejemre húztam vonalat (okosan először nem az asztalon volt a kezem, hanem a levegőben, azért se egyenes mindegyik), akkor ha erősebben nyomtam rá elhajlott a hegye, de a szememen még nem tapasztaltam ilyet, de nem is kell rányomni nagyon, finom mozdulattal is erős színt kapunk.
Vékonyabb és vastagabb vonalat is szépen lehet csinálni vele és ez tényleg egy olyan tus, amivel a reggeli készülődésnél is gyorsan kihúzhatjuk a szemünket.
A színe igazi fekete, pillanatok alatt megszárad, nem mászik el, kb. lerobbanthatatlan. Összességben azt kell hogy mondjam, tényleg szuper termék:) Remélem sokáig bírni is fogja.




Szeretitek az ilyen filces megoldást? Van kedvencetek?:)

18 megjegyzés:

  1. Juuuj Nekem ez nagyon tetszik. Mennyibe kerül? Holnap tuti beszerzem, mindig is kiakartam egy ilyet próbálni :)) És tényleg, végre egy szép koromfekete szín :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, az avonos sajnos az nagyon rossz döntés volt, de az essence kétvégűjét imádom! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azokat nem próbáltam, nekem utoljára az Aden-es volt csalódás a szemhéjamon sajnos.

      Törlés
  3. Nekem a kétvégű van meg, azon tanultam meg kihúzni a szemem. :) Bár én azt tapasztaltam, hogy annyira nem mély fekete a színe, és könnyen elmaszatolódik, de azért szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) A kétvégű is szimpi, de nekem régebben egy másik volt meg, az sem volt rossz. (http://oi50.tinypic.com/2898th0.jpg)

      Törlés
  4. Nekem sun clubos vízálló van, annak is ilyen a hegye, de én azt tapasztaltam, hogy a legvége, köszönhetően ennek a kialakításnak egy idő után nem fog rendesen, csak kb a felétől. Ennek ellenére egyszerű vele dolgozni, plusz meglep, hogy még mindig működik, pedig nyúzom már egy ideje.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát kíváncsi vagyok ez meddig fogja bírni rendesen, remélem sokáig:)

      Törlés
  5. nekem egy filces tusom van, nem szeretem. az állaga, a színe, a tartóssága okés, de nem tudok dolgozni vele. ha kellene nem jön belőle a festék, ha nem kellene meg jön.ráadásul olyan szépen le tudja szedni a már megszáradt részt, a nem festő hegye. :S grrrr... nekem kínlódás de a végeredmény mindig elfogadható. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van amivel nekem is szenvedés volt, de ez most nagyon bejön:)

      Törlés
  6. Ezzel a tussal csak az a baj, hogy beleeszi magát a bőrbe, és napokig le se kopik.. Pedig jó kis cucc lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm nekem tegnap is ez volt a szememen, az Olay arctisztító tejjel szedtem le és kb. semmi nem látszik. A kezemről már nehezebb a teljes leszedése:D

      Törlés
  7. Nekem avonos filces tusom volt régen, de alig volt színe, és a tartóssága 0 volt :D pedig jó velük dolgozni ! Nekem a filces és a zselés tusok jönnek be a legjobban:).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Avontól nekem csak a gél állagú tus volt meg, azt szerettem nagyon:)

      Törlés
  8. Még tavaly volt 2 essence filces tusom, annyira nem váltak be, de most hogy alappal újra kipróbáltam (a barátnőmét :DD), már eléggé tetszett. Lehet újra adok nekik egy esélyt, de nálam a lovely visz mint. :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem ennek az elődje van meg, és még mindig használom, pedig azt hittem hogy tök hamar el fog fogyni:) Egy kis púderral szoktam fixálni, és nekem simán kibír egy napot is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Enyém is nagyon tartós, remélem sokáig fogja bírni ez is:)

      Törlés