2012. október 17., szerda

Ékszertartó állvány from ebay

Elég rosszul tárolom az ékszereimet, nagyon szerettem volna már valami jobb megoldást. Amikor megláttam ezt a kis állványt, rögtön tudtam, hogy kell!
Maga az állvány nagyon cuki szerintem a szívecskés tetejével, semmi csalódás nem ért, olyan, mint a képeken. 6 akasztó van a nyakláncoknak/karkötőknek és 32 lyuk a fülbevalóknak.
Az egyetlen problem vele, hogy sok hosszabb nyakláncom van és azokat nem lehet normálisan felakasztani. Meg hát kéne még belőle :D
Összességében nagyon tetszik és majd 9 dollár volt, azaz kb. 2000 Ft, ingyenes szállítással.


(itt látszik, hogy pl. a menta nyaklánc nagyon hosszú 
és nem is lehet beljebb kapcsolni)

Tőle vettem, de ha jól látom most nincsen nála: http://myworld.ebay.com/angelbag88?_trksid=p2047675.l2559, viszont itt meg tudjátok venni: http://www.ebay.com/itm/G3993-Earring-Necklac-e-Jewelry-Display-Holder-Rack-32-Holes-/260907139440?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbf470170

Ti hogy szoktátok tárolni az ékszereiteket?:)

14 megjegyzés:

  1. Én a bedugós fülbevalóim egy üres szives milkás bonbonos dobozban tartom, a lógósokat a naptáram aljára akasztottam, lyukakba, amiket én csináltam, a nyakláncokat, órákat és karkötőket pedig diy ékszertartó vállfán tárolom.

    VálaszTörlés
  2. tök jó! egészen praktikus.sajnos tényleg a különböző méretek tudnak a legnagyobb problémát okozni, akár fülbevalónál, akár nyakláncnál. én is így vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen sajnos, de legalább valamennyi megoldódott ezzel az állvánnyal:)

      Törlés
  3. Nagyon aranyos, egy időben én is hasonló állványon tároltam az ékszereimet, aztán elegem lett belőle, hogy porosodnak, meg hát nem is fértek el rajta! :D Most a nagyon hosszan lelógókat DIY akasztón tárolom, az összes többit pedig ékszeres dobozkában! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dobozkában nekem is vannak, csak a nyakláncok mindig összegubancolódtak, úgyhogy már csak a gyűrűk vannak ott:)

      Törlés
  4. Baromi jól néz ki, és töredéke annak ismét, mint amennyiért itthon ránk akarják sózni :S

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó! Nekem sem ártana valami extrémebb az ékszereimnek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ezt csak ajánlani tudom:) Meg még az ilyesmik tetszenek nagyon: http://www.gyongyvilag.com/attachment/0009/8800_img_3821.jpg

      Törlés