2011. január 31., hétfő

Douglas zsákmány

Tegnap délutáni elfoglaltságom után az Aréna Pláza felé vettem az irányt. A Douglasba lip smacker-ért mentem be, ugyanis majdnem elfogyott az előző, de végül más is landolt a kosaramban:)



Escada Marine Groove

Imádom az Escada ilyen jellegű parfümjeit, majdnem mindet megvettem eddig az ibiza hippie óta. Ezen is gondolkoztam már egy ideje, csak még van egy másik ilyesmim, viszont most 7900 Ft-ra le volt árazva ( 30 ml ), így nem hagyhattam ott:)
Volt most már egy új fajta is, de az nem tetszik annyira, szerintem az ki fog maradni nekem.

Lip Smacker Raspberry Melon

Ahogy láttam éppen elég fogyóban voltak itt, egy dobozkában volt pár fajta, szerencsére pont volt ilyen, amilyet szerettem volna.
Ugyanazt tudom elmondani róla mint a másikról, imádom:)

The Color Workshop essential baked powder compact

Ezzel is szemeztem már egyszer, de épp akkor amikor 20% akció volt és ezren voltak, végül kimenekültem. Most pedig le volt árazva, így ugyanúgy 20%-al olcsóbban kaptam meg:D
Olvastam már pár blogban erről a márkáról, de én még nem láttam sehol ezelőtt ( vagy csak elkerülte a figyelmemet? ).


Csomagolása nekem nagyon tetszik, belül tükör is van, kis helyen elfér, utazáskor is praktikus. A színek nagyon szépek, viszont eléggé porladnak felvitelkor, a pigmentáltságuk pedig különböző. A legvilágosabb, a lila és a rózsaszín a legkevésbé pigmentált. A kék meg a zöldes-fekete viszont gyönyörű!
Az ára 1690 Ft eredetileg.


3 megjegyzés:

  1. a kéknek nagyon tetszik a színe :P

    VálaszTörlés
  2. Nem. Szerintem ha szemhéjalapozót rakok alá már akkor jobb lesz, azt elfelejtettem írni, hogy ezt a mintát alap nélkül csináltam.

    VálaszTörlés