2013. március 23., szombat

S-he körömlakk- 281

Nemrég kaptam egy csomagocskát a DM jóvoltából, amiben három termék lapult a S-he új kollekciójából. Az egyik egy szépséges világoskék körömlakk, amilyenre már egyébként is vágytam mostanában.

Sajnos volt már rossz tapasztalom régebbi S-he körömlakkal, kíváncsian vártam ez hogy fog teljesíteni. Az ecsete nekem még mindig túl hosszú és vékony, nem annyira könnyű a felvitel vele. Az első rétegnél hajlamos csíkozódásra, ha nem találjuk el a megfelelő mennyiséget, ami igencsak nehéz. A másodikkal viszont lehet korrigálni, két rétegben láthatjátok a képeken. Száradása nem szuper gyors, de nem is lassú, átlagosnak mondható. (Kivéve ha sikerül túl vastag réteget felvinni, mint nekem a másik kezem pár körmén :D) Tartósságát tekintve viszont ez nem kopott meg már másnapra, sőt három napja koptatom jó állapotában, pedig most fedőlakk sincs rajta. A színe nagyon tetszik, de -sajnos a képeken nem annyira látszik-felkenve türkizes beütése van szerintem, nem olyan babás, mint az üvegben.
Összességében ez már meggyőzőbb, lehet benevezek másik színre is. Erről jut eszembe, az árnylatoknak csak számuk van, részemről szeretem ha nevet is kapnak.



A gyűrűsujjamra a kívánságlistás essence cool breeze fedőlakk került (kedden sikerült a Mammutban lecsapnom rá végre), ami imádnivaló, de nem vesz fel szerintem elég glittert, kicsit szenvedős volt felvinni annyit, amennyit láttok és rendezgetni. Ettől függetlenül biztos fogom használni eleget, mert gyönyörű.


Szeretitek a S-he lakkokat?:)

6 megjegyzés:

  1. nekem mèg nincs,de ennek szèp szine van:)

    VálaszTörlés
  2. Szeretem őket, mert általában véve nagyon jók :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor csak nekem sikerült régebben kifognom rosszabb darabot, fogok még kísérletezni :)

      Törlés
  3. nekem van 1 db S-he lakkom, de még régebbről. egyébként nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  4. Eddig talán egy S-he lakkom volt. Ez a halvány kék árnyalat nagyon tetszik, a cool breeze nekem is megvan. :D

    VálaszTörlés