2013. február 14., csütörtök

Körmök-Valentine's Day

Sajnos nem teljesen lett olyan, amilyet elterveztem, jobb lett volna csak csillámos ezüsttel, aminek nincsen "alapja", de perpill nincsen olyanom. Hát ez lett belőle:)



Max Factor Nailfinity- Red Passion
H&M- Silver Glitter
Essence díszítő kövek

Ha már Valentin nap, nem tartom igazi ünnepnek, de szerintem egy kis gesztus mindenkinek jól esik. Persze mindennap szeressük egymást, meg 'csak úgy' is jó meglepni a másikat, de ha már van egy ilyen nap miért ne lehetne tartani, aki úgy gondolja ?! Nem kell felvásárolni a szívecskés szekciót ahhoz, hogy örömet okozzunk a másiknak (tehát azt se muszáj támogatni, hogy mekkora üzlet rejlik ebben). Kiszakadni a hétköznapokból bármikor jó, egy vacsi, borozós filmnézés, ágyba reggeli, saját készítésű süti vagy bármi személyesebb meglepi, közös program feldobhat.

Akinek pedig nincs párja, az esetleges búslakodás helyett lepje meg magát. Akár csak egy apróság, vagy valami ami tervben van egy ideje. Új frizura? Új ruhák? Elkezdesz edzeni? Feldobod a szobádat? Szépség este? Bármi, ami pozitívan hat. Ne halogasd tovább, kezdj bele! Foglalkozzunk magunkkal (is), mert az a legfontosabb és az az, ami mindenre kihat. 

A nagy fújolások meg anti-valentin dolgok pedig szerintem fölöslegesek. Lehet szeretni, nem szeretni, semlegesnek tartani, de a "nagy lázadással" semmit nem lehet elérni, senkinek nem tesz az ember jót vele, sőt csak saját magát lovalja bele a nagy utálkozásba, ahelyett hogy inkább pozitív dolgokkal és az életével foglalkozna.

Azt pedig ne feledjük, sosem tudhatjuk mikor lép be fontos ember az életünkbe!:)

És hogy tőlem is kapjon valaki egy kis ajándékot, ma éjfélig tudtok még jelentkezni a nyereményjátékra ITT !

Hogy vélekedtek a Valentin napról? Szoktátok tartani valamilyen formában?

8 megjegyzés:

  1. Tetszik :]
    Én/mi nem nagyon tartjuk, engem az zavar csak, hogy mindenki "jjaajjj az a szerelmesek napja" módon állnak hozzá, pedig nem is csak a szerelmeseké :]
    Annyiból jó, hogy egy indok, hogy meglepjük apróságokkal a szeretteinket :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:)

      Igen, bárkit jó meglepni, akit szeretünk. Emlékszem például, hogy régebben a legjobb barátnőimmel is írtunk egymásnak képeslapot vagy ilyesmi:D

      Törlés
  2. .kicsit eroltetett unnep, nem sokat foglalkozok vele. minden nap Valentin-nap kellene hogy legyen, ami a szeretetet illeti :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem jó dolog ez a valentin nap, olyasmi mint az anyák napja és a krácsony. Azokat szeretjük és tartjuk, mindegyik másról szól, de a központjában a szeretet áll, a valentin nap a szerelmesekről szól, de szintén a közpéppontban a szeretet van :) én az anyukámtól is szoktam kapni egy csokit vagy valami kis apróságot valentin napra :D Egy ilyen nap arra jó, hogy a szürke hétköznapokat feldobjuk valamivel és mivel konkrét dátuma van, így készülhetünk is saját készítésű ajándékkal :) Sajnos a páromnak úgy általában nem sok ideje van a munkája miatt, de ma délután felhívott és elhívott vacsorázni, mert mégiscsak valentin nap van! :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csini köröm, ügyi vagy :)
    http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

    VálaszTörlés