2013. február 4., hétfő

NYC Simple Metallic folyékony szemhéjtus+smink

Elég rég nem használtam folyékony tust, de örültem ennek, mert egy szépséges metál arany színt kaptam tesztelésre. Három színben kapható: Surpentine purple, Leopard print és ami az enyém, a Liquid gold.Először önmagában, csak szemhéjalapozó fölé próbáltam ki, szilveszterkor pedig fekete füstös szemhez, aww! Ahhoz képest hogy nekem ezek a sima ecsetes tusok nem annyira állnak kézre, régebben bénáztam velük eleget, ezzel semmi problem nem volt. Elegendő festéket vesz fel az ecsete, akkor is ha csak szimplán kihúzom a tubusból. Könnyedén tudtam vele normális vékonyabb és vastagabb vonalat is húzni. Csodás színe van, jól fed, nem kell sokszor átmenni a vonalon, hogy olyan legyen az eredmény, mint a képeken. Viszont jobb a fedése ha szemfesték fölé visszük fel, szóval ajánlatos ha magában akarjuk használni egy matt bőr színnel átmenni a szemhéjunkon előtte. Tartósságára sincs panasz, valamelyik nap dél körültől késő estig viseltem és ugyan kicsit vesztett a színéből, de jó állapotban volt még. Összességében megkedveltem, a kékes szememhez jól illik szerintem, az ára is eléggé baráti, 800 Ft körül kapható.
A véleményemet nem befolyásolja az, hogy a terméket a Coty Hungary Kft.-től kaptam. Minden bejegyzésben a saját tapasztalataimat írom le.  

Szoktatok használni színes tusokat?:)

12 megjegyzés:

 1. Szia, most iratkoztam fel a blogodra :)
  Nagyon jól áll neked ez az arany tus!
  beautylamourblog.blogspot.hu
  ha gondolod nézz be hozzám :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi és üdv:) Benézek hozzád mindenképp.

   Törlés
 2. This posting is marvelous and what a fantastic research that you have done. It has helped me a lot. thank you very much. Feel free to visit my buy portfolio lighting site.
  Informal Sports

  VálaszTörlés
 3. This makeup is just gorgeous! I wish I will be able to pull that off as much as you :)

  I love your blog! Specially the photos because they are so detailed and clear, I can really understand about your post. I followed you on GFC and liked your page on FB! Maybe you can come by mine too and maybe follow each other? :) Thank you for this post! I can't wait to read more of your posts. More power to you!

  XOXO
  Your new follower,
  www.MusingsofaMakeupMaven.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thanks:) I followed you back :)

   xoxo

   Törlés
 4. Tényleg nagyon szép, erős! :)
  Tetszik. :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem is van ilyenem ebben a szinben.Imadom:)

  VálaszTörlés