2013. február 10., vasárnap

Januári kedvencek


Hogy telik az idő...az előbb még karácsony volt. Viszont ha már február, nemsokára március. Ami  nem csak azért kedves nekem, mert akkor születtem, hanem mert imádom a tavaszt:) Na de ne szaladjunk ennyire előre, nézzük a januári kedvenceket!

Az utolsó kedvences bejegyzésemet átmásolhatnám akár, de azért vannak újak is:


Balea Young Sweet Wonderland tusfürdő: Szeretem nagyon a Balea macaron füge-csokis tusfürdőjét, de ez mindent felülmúl illatban, legalább is számomra. Isteni kakaós-csokis-sütis-pudingos illata van, nem tudom behatárolni :D Csak azt sajnálom, hogy nem tart sokáig, de az biztos hogy a fürdés egy élmény, és szerintem ez krémesebb, mint a sima Balea tusfürdők.

H&M Wild Vanilla ajakápoló shea vajjal: Egy óriás ajakápoló! :D Komolyan, nagy az átlaghoz képest, 17 gramm, de a képen is látszik a másikhoz képest. Egy kicsit így először nehézkes volt a használata, mert a kisebbekhez voltam szokva, de egyébként nem vészes, krémes, az illatát pedig imádom és jól is hidratál.

Balea arctisztító kendő 3 in 1: Régebben sokat használtam, de aztán feledésbe merült, mostanában viszont többször van szükségem gyors és "kéznél lévő sminklemosásra", így újra beszereztem. Érzékeny és száraz bőrre való, alkohol-és parfümmentes. Kb. mindent szépen, könnyen lehozott eddig, nem csíp, nem irritál, gyors megoldásnak számomra perfect.

Max Factor Xperience ajakbalzsam-Red Garnet: Imádom a pirosas színét, kellemes viselet, sokszor csak gyorsan feldobtam szempillaspirál-fekete szemcerka-chestnut pirosító mellé.


Catrice Glamour Doll szempillaspirál: Majdnem csak őt használtam az elmúlt hónapban, miután a Mini Max-ot elfogyasztottam, nagyon szeretem, szép babás szempillákat csinál, itt volt már róla teszt.

Essence my skin szemkörnyékápoló: Elsőre eléggé csípett, de azóta ez szerencsére csökkent. Összességében megszerettem, nagyon jól hűsít, felfrissít reggelente és a kis szem alatti puffadásomat tényleg leviszi. A használata egyébként egyszerű, nem kell vele szenvedni, jól működik a golyó.

NYC Supernova fedőlakk: Róla írtam már itt, imádom. Mostanában fehér, nude, bordó, pink lakk fölött használtam és fogom még sokszor sokfélén...:)


+ zene - új kedvenc



+ új lakótársam, Lemmy :D (ajándékba kaptam külföldről)


Nektek mik voltak a kedvencek?:)

10 megjegyzés:

  1. hónapok óta megakartam már írni, de olyan lusta vagyok.. szóval:| te olyan mocskosul jó zenei ízléssel rendelkezel, hogy büntetni kéne! :DD <3

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ez a tusfürdő a kedvencem, szerintem ezerszer jobb, mint a csokis-fügés :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerettem a fügés-csokisat is, de az biztos hogy amióta rátaláltam erre, a másik szegény feledésbe merült :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Nyilván nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, de ahogy látszik az első hozzászólásból is, van más is akinek igen:)

      Törlés
  4. A H&M-es ajakápolót én is megvettem, egészen pontosan tegnapelőtt. :D Tényleg egy kicsit fura volt először a használata, én sem voltam hozzászokva, de már egészen megszoktam... Én is imádom az illatát. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon fincsi, és tényleg hamar meg lehet szokni a nagyságát :D

      Törlés
  5. Ezzel a Balea tusival már én is szemeztem! :)

    VálaszTörlés