2013. február 17., vasárnap

Douglas box of beauty- 2013 február

Múlt héten végre sikerült megkaparintanom a Douglas beauty boxát, ez a harmadik kiadás, de az elsőnél sajnos épp nem volt kártyám, mert ellopták és ennek az ügyintézése lassan haladt, a második pedig nem annyira hozott lázba. Douglas törzsvásárlói kártyával lehet hozzájutni 2990 Ft-ért a dobozkához, ami most 2 teljes méretű terméket, 4 luxusmintát és 20%-os kuponokat tartalmaz rájuk. Törzsvásárlói kártyát pedig úgy lehet kapni (ha nem változtattak a szabályokon azóta), hogy 30 000 Ft-ért kell vásárolni egy alkalommal vagy pedig többszöri vásárlással is lehet, minden 5000 Ft után kapható egy pont és a hatodik után lesz meg a kártya. A kártya 5% kedvezményre jogosít minden vásárlásnál és ugye lehetőséget a beauty box megvásárlására ami évente kétszer jelenik meg, valamint van még pár hely ahol kapható kedvezmény, a honlapon fent vannak.

És akkor most nézzük a dobozkát!



A két teljes méretű termék:

Douglas Absolute Eyes és Absolute Lips:


"Bemutatjuk Önnek az Absolute Douglas termékcsaládot, mely kiváló minőségben ötvözi a klasszikus és a legtrendibb, legdivatosabb színeket egyetlen kollekcióban! Az Absolute Eyes, Absolute Nails és Absolute Lips termékcsaládok 12 alapszínből és szezonálisan 3 kiegészítő színből állnak."

Absolute Eyes - NOEMI 02 árnyalat és az Absolute Lips - MIRA 07 árnyalat található meg a csomagban.


A szemhéjpúdert még nem próbáltam ki a szememen, de egy matt teljesen natúr szín, bármikor jól jöhet. 

"Az európai piacon elsőként vezetjük be ezt a speciális kivitelezésű puha fejet, mely tökéletesen illeszkedik az ajkak formájához, és segítségével egyetlen mozdulattal vihető fel a krémes összetételű, csillogó szájfény. A szájfény egyik összetevője a hawaii-i portulaca növény, mely fontos szerepet játszik a finom filmréteg képzése során, és híres hidratáló hatásáról is. Az applikátor és a 3D formula garantálják a különleges háromdimenziós hatást. A lágyan illatozó orgona, ibolya, a finom jázmin és a rózsa egy igazán nőies, kellemes illatot kölcsönöz az Absolute Lips kollekció csillogó szájfényeinek. A parabén- és ásványi olaj mentes összetétel minden elvárásnak megfelel."

A szájfény felvitele tényleg könnyű, nem ragad, nem szárítja a számat, a színe viszont semmi extra, valami erőteljesebbnek jobban örültem volna.

Artemis Skin Supreme Age Correcting eye & lip contour care, Szem- és szájkörnyék ápoló krém:


"Gyengéden ápolja és hidratálja a szem- és szájkörnyéket, köszönhetően a tartalmazott mimóza-kivonatnak és egyéb hatékony összetevőinek észrevehetően csökkenti a kialakult ráncokat. Száraz, normál és érett bőrtípusra egyaránt ajánlott."

Kétszer használtam még csak, így a hosszabb távú hatásáról egyelőre nem tudok beszámolni, de az biztos, hogy hidratál, nem irritál és elég belőle nagyon kevés, így a 4ml-es kiszerelése ellenére elég sok ideig elég lesz szerintem.

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Night Cream, Bőröregedést gátló éjszakai hidratáló:


"Ahhoz, hogy a leghatékonyabban megakadályozzuk a jövőbeni ráncok kialakulását és csökkentsük a már meglévők láthatóságát, külön ápolásra van szükség nappal és éjszaka. Bőrünk nappal védelemre szorul az UV sugarak, a szárazság és más külső tényezőkkel szemben, éjszaka azonban regenerálódásra van szüksége. A Shiseido 24 órás ránctalanító technológiája mindezt lehetővé teszi számunkra.
Az Shiseido Beneficiance Wrinkle Resist 24 Night Cream intenzíven hat a ráncok ellen, mielőtt azok megjelennének. Orbáncfű kivonatot tartalmaz, mely selymessé, puhává varázsolja a bőrt. Egyedülálló ázsiai orchidea illatával a napi bőrápolási rutin a relaxáció élményével párosul. Száraz/nagyon száraz bőrre javasolt (10 ml-es kiszerelés található a dobozban)"

Nem bántam, hogy kerültek bele ránctalanító hatású termékek is, lehet ideje lenne használnom ilyeneket :D
Imádom! Nem nehéz krém, könnyen eloszlatható, hamar beszívódik és már az első alkalom után nagyon puha lett az arcocskám.

Clinique High Impact Mascara, Szempillaspirál:


"A High Impact Mascara hosszú, vastag és szépen ívelt pillákat kölcsönöz. Azonnal sűrűvé, hosszabbá és láthatóan íveltebbé teszi a szempillákat. Egyedülálló formájú keféje tökéletesen egészíti ki beépített technológiáját és azonnali drámai hatásról gondoskodik. Vékony, üreges sörtéi egyben ki is fésülik a szempillákat, így azok a festés után is puhák és bársonyosak maradnak. A fekete valóban fekete, szürkés tónus nélkül. Puha viasz, rugalmas polimerek és ápoló hatóanyagok gondoskodnak arról, hogy a pillák festés után is puhák, ápoltak és érinthetőek maradjanak. Allergiateszttel vizsgált, szemészetileg tesztelt, 100% illatanyagmentes. (4 g-os kiszerelés található a dobozban)"

Bevallom eddig kimaradtak az életemből a Clinique spirálok, nagyon kíváncsi voltam ez milyen lesz. Egyrészről kényelmes viselet, könnyű a felvitele, nem csomósodik, szétválaszt, nem potyog, viszont a drámai hatás nálam elmaradt, főleg dúsítás és íveltség tekintetében.

Jimmy Choo Flash EDP:


"A Flash egy fehér virágos illat, pezsdítő, érzéki és provokatív karakterrel. Az illat friss, sziporkázó bevezetése rózsaborssal, mandarinnal és eperre nyit. Miután ezek a csillogó fejillatok elpárolognak, a szívillat erős, egzotikus fehér virágillatai kerülnek előtérbe: a tubarózsa illatát a jázmin és a fehér liliom gazdagítja, felfedve ezzel az illat mámorító, szexi jellegét. (4,5 ml-es kiszerelés található a dobozban)"

Fő összetevők
Fej: rózsabors, eper
Szív: tubarózsa, jázmin, fehér liliom
Alap: napraforgó, fehér fák

Ő a másik nagy kedvencem a csomagból. Gyönyörű csomagolás, üveg és az illata is nagyon tetszik, erőteljesen gondolkozom a teljes méret megvásárlásán.

Összességében örülök, hogy megvettem, alig várom a következő dobozt :D Plusz piros pont, mert az ügyintézés most nagyon gyors volt, ugyanis itthon vettem észre, hogy a kuponok kimaradtak a boxomból. Csütörtöki napon írtam e-mailt, még aznap érkezett válasz, másnap elküldtem a címemet és hétfőn már hozta a postás:)

Ti beszereztétek? Melyik termék tetszik a legjobban?:)

8 megjegyzés:


  1. Első nap már rohantam megvenni, ez az első Douglas dobozkám.
    A Shiseido krémet és a parfümöt próbáltam ki, a szempillaspirált elfelejtettem kipróbálni, pedig arra voltam a legkíváncsibb, majd holnap :)
    Nem tudom melyik lesz a kedvenc, de a doboz tartalma összességében tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is jó összességében, nem bántam meg hogy megvettem:)

      Törlés
  2. a spirálra lennék kíváncsi, bár így, hogy említetted, hogy nem egy nagy durranás...de a parfüm nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvastam róla jó véleményeket is, sajnálom, hogy nekem annyira nem jött be a spirál, a parfüm viszont <3

      Törlés
  3. Nekem régebben ez a Clinique spirál volt a kedvencem! :) Sajnos még nincs törzsvásárlói kártyám náluk. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is gyűjtögettem egy ideig (ami közben bénán három pontot sikerült elhagynom:D), örültem amikor végre meglett a kártya:)

      Törlés
  4. A spirál és a parfüm nagyon szimpi. Nagyon tetszik a parfüm külseje, de fogalmam sincs milyen az illata. Nem merek nagyon drága parfümökbe beleszagolni, mert félek, hogy megszeretem :DDD
    A ránctalanító krémekkel ki lehet kergetni a világból engem, mindig ezeket teszik bele az ilyen dobozokba, egy éve próbálom elhasználni az ilyeneket, már a nyakamra kenem, csak h kenjem valahova... :D Arcra nem merem, mert mindegyiktől tiszta pattanás leszek :/ a többi termék viszont nagyon tetszik! Jó kis doboz ez szerintem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát megértem, de ennek az üvege nagyon hívogat :D
      Én már bármilyen krémet félve kenek az arcomra, nemrég is kijött egy "simától" pár csúnyaság:/ De ennek csak szuper hatása van rám, mondjuk amennyibe kerül eredetileg... :D

      Törlés