2012. november 2., péntek

Maybelline Colorama körömlakk - 67

Még a Glamour Napos vásárlásom során szereztem be ezt a lakkot. Gyönyörű lilás bordó lila fénnyel, apró csillámokkal, rögtön vonzott. Ezelőtt csak a minit próbáltam ebből a  lakkból, így indokolt volt ezt az újat is letesztelni:)


Ahogy olvasgattam a véleményeket a mini kapcsán, az derült ki belőle, hogy vannak minőségbeli különbségek az árnyalatok között, lehet hogy ennél is, mindenesetre nekem sikerült egy jót kifognom.
Mondjuk a felvitele nem a legegyszerűbb, de azért nem is nagy szenvedés. Viszont a körömágynál számomra elég nehéz szépen felvinni, de ez a képeken is látszik szerintem :/ Elég vékonyka az ecsete, lehetne szélesebb, valamint kicsit sűrűbb lakkot is el tudnék viselni. Egy rétegben is szép, de azért kettőt fel szoktam vinni. Száradását tekintve az első réteg elég gyors, a második már kevésbé, főleg ha sikerül vastagabban felvinni. (türelmetlen vagyok sajna, így általában sikerül belenyúlni) Tartóssága viszont nagyon jó! Tudjátok nekem milyen nyomik ilyen szempontból a körmeim. Ennél múltkor fedőlakk sem volt rajta, mert beszáradt és elfelejtettem venni újat, de így is majd egy hétig bírta teljesen jól.
Pontos árára sajnos nem emlékszem, de 750-800 Ft között volt szerintem a DM-ben és ezért 7 ml lakkot kapunk. A választék elég széles, ha jól tudom 32 színben kapható, egy pár még valószínű hogy fog nálam landolni :)



Próbáltátok már? Bevált?:)

6 megjegyzés:

  1. Hihi, nálam ma lesz kint bejegyzés róla, de még csak üvegben, mert nyertem egyet Elíznél, de ezek után alig várom, hogy ki is próbáljam, mert gyönyörű felkenve (is) <3

    VálaszTörlés
  2. Szép, de ezt az új változatot még nem próbáltam. :)
    Az ára hál'Istennek annyira nem vészes, megegyezik a Catricével.

    Mea [www.nailpolishmaniac.blogspot.com]

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű színe van :o :)

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  4. hasonlít az avon decadence lakkjára. :)

    VálaszTörlés
  5. tényleg szép, tetszik a fénye:)) ismerős én is így vettem meg a szinszén Colorama de csillámos lakkot, nekem a csillámok vonzották a tekintetem:D

    VálaszTörlés