2012. november 22., csütörtök

Lovely Crystal Strenght körömlakk - Nr 433

Egy Rossmann látogatásom alkalmával pillantottam meg ezt a rózsaszín lakkot az akciós termékek között. Neve sajnos nincsen, a vonalkód mellett annyi látható, hogy Nr 433 a kódja. Egy szépséges világos rózsaszín árnyalat pink csillámokkal. Amikor megláttam rögtön tudtam, hogy enyém kell hogy legyen :D



Az üvege nagyon cuki, ha már a strasszos szájfénynél tartottunk nemrég, ennek is az van a tetején. Az ecsete teljesen átlagos szerintem, kicsit vékonyka, de könnyű a felvitel vele. Egy rétegben igencsak halovány az egyébként gyönyörű szín, két rétegben volt rajtam, de lehet elfért volna még egy harmadik is. Száradása nem az a szuper gyors, de nem is lassú. Tartóssága... hmm hát fura kicsit, mert kb. három napos állapotában fotóztam, szóval ti is láthatjátok, hogy vannak körmeim amik szinte semmit nem koptak, viszont van pár ami nemhogy a szélénél, hanem valahogy a közepén lett egy kopott rész elég hamar. (ezek sajna pont nem látszanak a képeken. amúgy nem, kivételesen nem nyúltam bele :D)

Egyébként nekem ez az első Lovely lakkom, 12 ml-t kapunk így leárazva 400 Ft-ért. Összességében a könnyű felvitele és a szép színe miatt bejön és olcsó is, viszont ez a kopás ügy lehetne jobb.




Próbáltatok már Lovely lakkot? Bevált?:)

11 megjegyzés:

  1. Úgy szeretem az ilyen színben színes csillogós lakkokat.. most ez tök értelmes lett de nem tudom mi ennek a neve :D
    Nekem ebből a fajta Lovely-ból csak egy átlátszó lakkom volt, de egészen szerettem :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én se tudom, de én is szeretem az ilyeneket:D

      Törlés
  2. Hát ez gyönyörű, üvegben nem figyeltem volna fel rá, de felkenve nagyon tetszik :-)

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon szép lakk, én is szeretnék egy ilyet.

    VálaszTörlés
  4. jujj ez nagyon szép rózsaszín *-*

    VálaszTörlés