2012. szeptember 12., szerda

Őszi-téli Wishlist

Nemrég elkezdtem összeszedni mik azok, amiket szeretnék beszerezni mostanában. Nézelődtem neten is a napokban, de még nem tudom mit merek majd onnan megrendelni, mindenesetre amihez kinéztem már valamit/hasonlót neten, ott linkelek, hátha másnak is hasznos:)

1. Ami a legfontosabb, szeretnék szép csizmákat! Szerintem ez a legnehezebb kérdés. Amit a legtöbbet szoktam hordani az a lapos magasszárú csizma. Az elmúlt pár évben a Deichmannban találtam ebből kb. megfelelőt, bár azt hozzáteszem, hogy sajnos nem a túlságosan meleg téli fajta és nem is tart sokáig. Szóval idén újra kutatok, hátha végre találok jobbat.
A másik, ami még nehezebb, a bokacsizma! Szeretnék szép magassarkú bokacsizmát meg laposat is, de tavaly ebből csak a második verziót sikerült beszerezni és abból sem a legjobbat. Ennél most elkezdtem nézelődni ebay-en is, de ez az, amit nem tudom meg merjek e rendelni. (valakinek esetleg tapasztalat?)



2. Farmerkabi! Ebből kinéztem egyet Oasap-on, de fogok még élőben is nézelődni.


3. Pulcsik/kardigánok. Leginkább olyan kardigánokat szeretnék most, amik nem gombosak és elől hosszabbak (nem tudom van e ennek valami neve:D) Találtam jó pár helyen neten is.


Színesek:

Virágos hátú:

4. Télikabát. Mindenképp valami szőrmés belsejűt szeretnék. Tegnap Lakkfan-nál láttam egyet ebayről, ami nagyon tetszik, de ezt se tudom, hogy meg merjem e rendelni.


5. Szőrme mellény. Tavaly is kutattam, de sajnos nem találtam rá a tökéletesre, idén remélem sikerül!


6. Farmer. Ez az ami mindig kell:D A sötétkék skinny farmerek a kedvenceim, általában a Mango-ban szoktam a legjobbakat találni.


7. Ékszereek! Párat már megrendeltem ebay-ről, de szeretnék még mindenfélét.




Amiket már sikerült beszereznem:

- Sálak (de belőlük biztos lesz még:D)
- Fekete farmer (Tally Weijl-ből)

Amiken gondolkozom:

- (mű) bőrnaci. Nagyon tetszenek mostanában másokon, de nem tudom rajtam hogy állna, nem próbáltam még fel egyet sem.
- ezen a H&M cipellőn gondolkozom már egy kis ideje, a rózsaszín tetszik nagyon (tudom, nem őszi szín, de bevallom az őszi színek nagy részét nem igazán kedvelem/nem is áll túl jól). http://www.hm.com/hu/product/96517?article=96517-A#article=96517-L
- ez a ruha pedig szerelem, de sajnos a méretemben out of stock. http://www.axparis.co.uk/products/Studded-Shoulder-Bodycon-Dress.html

Huhh, elsőre ezek jutottak eszembe. Nektek mik vannak az őszi/téli kívánságlistátokon?:)

8 megjegyzés:

  1. szőrmés mellény sztem a bershkában pull and bear és hasonlókban találsz. nekem is a listán vannaka pulcsik, télre valami vastagabb farmer, ezenkívül inkább a cipők vannak tömegesen :DD : mocis csizma ( stradiban uccsó darabot találtam hazavittem de kicsi lett ,majdnem sírtam amkor vissza kellett vinni :SS pedig az volt az álomcipő no mind ) én az ázsiában tervezek még körülnézi , sztem találsz ott de most a humanicban is vannak szép cipők

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az ötleteket, jövő héten tervezek még körülnézni. Az Ázsia Centerbe meg még soha nem jutottam el, pedig tervezem, remélem valamikor sikerül most már:) (nagyon kiesik nekem)

      Törlés
  2. Fhúú, én cipőt nem mernék rendelni, azt muszáj felpróbálnom... :/ Sajna elég vastag a lábfejem, ezért sok magassarkúban nem fér el kényelmesen, arról nem is beszélve, hogy 37-38 között ingázik a lábam. A kabát, nos, remélem megjön, nagyon imádnám. :D
    A szegecses nyaklánc itt a végén nagyon atom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem meg 36-37 között van a lábam, ez a problem :D A kabát felé viszont nagyon hajlok, csak én feketében szeretném.
      Köszi, még nem kaptam meg a nyakláncot, de várom már nagyon:)

      Törlés
  3. Én is hasonló dolgokat gyűjtöttem össze. Egy jó kis őszi farmerre, és szegecses táskára, cipőre, felsőre nagyon vágyom! :) Szőrme mellényt én tavaly a Stradivariusban találtam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Stradiban próbáltam egyet, de nem állt jól sajna, de most megnézem majd megint:)

      Törlés
  4. Nekem is elég hosszú a kívánságlistám....:D előre félek attól, ha elkezdek nézelődni...aztán ha még vásárlás is lesz belőle...húha :D

    VálaszTörlés