2012. szeptember 3., hétfő

Kedvenc arcápolási termékeim

Csak úgy mint a hajamnál, régebben sokféle terméket kipróbáltam az arcomra/használtam egyidejűleg, aztán rájöttem ugyebár, hogy a kevesebb sokszor több:) Itt láthatjátok, hogy mostanában mik a kedvenceim.



Gerovital Plant vitaminos arclemosó tej: 

 "A Herbatonic komplexumnak és az A-vitaminnak köszönhetően nagymértékben hozzájárul a bőr hidratálásához, táplálásához és vitaminizálásához. A szerves havasi gyopár kivonatés az A-vitamin fokozott védelmet nyújtanak a kollagén és elasztin rostok számára, hozzájárulva ezáltal a ráncok kialakulásának megelőzéséhez és a meglévő ráncok kisimításához, kímélve a bőrt a mindennapos stressztől."

Még egy DM kuponos akció alkalmával szereztem be és nem bántam meg. Korábban arclemosásra nem ilyen jellegű termékeket használtam, hanem a tipikus habzó arctisztítókat, ennek viszont krémes állaga van. Én reggelente szoktam áttörölni vele az arcomat, valamint a sminklemosást is elvégzi rendesen, szóval nem vettem külön sminklemosót már egy ideje. Nagyon szeretem, mert nem csak tisztít, hanem hidratál és táplál.

A flakon elején van egy 20+ jel, ami gondolom azt jelenti, hogy 20 éven felülieknek ajánlják a ránctalanító hatása miatt. Én ennek örülök, mert megmondom őszintén, hogy 26 éves korom ellenére nem nagyon erőltetem a ránctalanító termékek használatát, de valamit akartam már, szóval ez így jól is jött.

Baviphat barackos peeling gél:

"A természetes cellulóz összetevők tisztítják a pórusokat és eltávolítják az elhalt bőrsejteket."

Arcradírt hetente általában egyszer szoktam használni. Nekem nagyon bejön ez a termék, sokkal jobban szeretem, mint a régebben használt szemcsés radírokat. Finoman távolítja el, amit kell és jól tisztít. (az illatát pedig imádom!)

Sunfleur sejtregeneráló éjszakai krém:

Hidratálókrémként még mindig a Sunfleur éjszakai krémjét használom (bár bevallom most nyáron kevesebbet használtam), amiről itt már volt szó: http://babusbeauty.blogspot.hu/2012/03/sunfleur-uborka-krempakolas.html Emellett nappalinak még mindig megvan a Hamalaya Herbals, ami egy könnyű krém, de még is jól hidratál/táplál, valamint nemrég pár helyen kicsit leégtem és arra is jó volt nekem.

Sunfleur uborkás és csokis arcpakolás:

"Az uborka kivonat mélytisztító hatású, visszaállítja a bőr hidratáltságát. A ginkgo biloba vérkeringést serkentő, jó hámképző, érfal erősítő, energiát ad a sejteknek, leköti a káros szabadgyököket így késlelteti az öregedését. Mindezt erősíti E és B5 vitamin, valamint a barna tengeri alga ásványi anyag tartalma."

"A stimuláló, regeneráló kakaó-, és shea-vaj kiváló hatással van a bőr egyensúlyára, a hidroizált agyag pedig selymes bőrt biztosít a krémpakolás használójának. Anti-oxidáns anyagokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban gazdag. A hidegen sajtolt szőlőmag olaj szabadgyök megkötő képessége az E vitamin 50-szerese, így kiváló anti-ageing hatással bír. Ásványi anyagokban gazdag. Csokoládé illata boldogság érzetet ad."

Arcpakolást általában heti egyszer szoktam alkalmazni, az előzőnél említett bejegyzésben írtam már az uborkás pakolásról, ami időközben elfogyott és a csokisat vettem meg utódjaként. Hatásilag nekem az uborkás jobban  tetszett, de ez is jól hidratál és isteni illata van, viszont volt, hogy kijött pár kicsi piros folt az arcomon:/

Hát azt hiszem mostanában ennyi:)

Nektek milyen arcápolási termékek váltak be legjobban?

4 megjegyzés:

  1. A Himalaya krémről írnál kicsit? Nagyon érdekel :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocs, megtaláltam. Gyorsan beszívódik? Köszi

      Törlés
    2. Igen, szerintem elég gyorsan beszívódik:)

      Törlés