2012. szeptember 23., vasárnap

Essence Cherry Blossom Girl ajakceruzák és pirosító

Pénteken pont az utamba esett egy Rossmann és nagyon reménykedtem benne, hogy megtalálható már a Cherry Blossom Girl kollekció, ami nagyon tetszett az előzetes képek alapján. Szerencsére már ki volt rakva és volt belőlük bőven. Legszívesebben kb. mindent megvettem volna, de azért na, amiknek nem tudtam (első körben:D) ellenállni: 
- körömlakk: It's peach not cherry (róla majd később)
- ajakceruzák: It's peach not cherry és Cherry cherry girl 
- pirosító: Asian Sensation



Nem bírtam sokáig, péntek esti bulizásom alkalmával már rajtam virított a pirosító és a cherry ajakcerka, tegnap pedig a peach:) És akkor nézzük a tapasztalatokat:


Cherry cherry girl és It's peach not cherry

Két ducibb szájceruzáról van szó. Szerintem még nem volt hasonló termékem, a színüket pedig imádom, nem bírtam otthagyni egyiket se. Szépséges narancsos és barackos szín! 

Fantasztikusan pigmentáltak, teljesen elfedik a szám természetes színét. Krémesek, nagyon könnyű a felvitelük, bár az én kicsi szájacskámhoz vékonyabb hegy jobb lenne, de ez saját problem. Tartósságuk is nagyon jó, több órát kibírnak, viszont a kopásukkal nem teljesen barátkoztam meg, nem a legszebben kopnak szerintem. (főleg a világosabb)
A másik, hogy szaténos színűk van és eléggé kiadja a szám egyenetlenségeit, redőket. Persze biztos van, akinek "jobb" a szája, de sajnos nekem eléggé kidobja. (próbáltam vékony alapozó/korrektor rétegen is, de kb. semmi változás...)
Az üvegből ivást pedig nem ajánlom velük:D Meglátszik a nyoma, valamint elmászik a festék. 

Összességében nekem kicsit vegyesek az érzéseim velük kapcs, alapjába véve nagyon tetszenek, 600 Ft-ért jó vétel, de a kopásra oda kell figyelni és ez az 'egyenetlenség dolog' zavar.


A pirosító külsejét imádom, persze kopni fog, de ez a cseresznyevirágos minta benne pompa, az illata pedig enyhe cseresznyeféleség. Két szín van benne, az egyik korallos a másik rózsaszínes barack, gyönyörűek! 



Bevallom eléggé siettem, a teszteren csak a világosabb színt próbáltam ki, ami nagyon puha, selymes volt és jól pigmentált. Itthon először kicsit csalódás ért, mert alig vett fel színt a kedvenc ecsetkém a korallból és ahogy az ujjamat végighúztam a pirosítón nem volt annyira fantasztikus. A világosabb szín jobban van megcsinálva szerintem, de lehet csak én tapasztaltam ezt. Végül is azért többszöri felvitellel sikerült magamra varázsolni a sötétebbet rendesen. 9 grammot kapunk 990 Ft-ért, ami szerintem sokáig elég lesz és biztos sokat is fogom használni, mert imádom a színüket és az én világosabb bőrömhöz főleg illenek:) A világosabb szín pedig highlighter-nek is nagyon jó!




Sajnos a karomon nem igazán látszik a pirosító, de amúgy az egész arcos képeken a sötétebb szín van rajtam.

Ti beszereztetek valamit ebből a kollekcióból vagy tervezitek?:)

21 megjegyzés:

  1. Szerintem a pirosító is gyönyörű, jól állnak ezek a színek :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a rúzsceruzás is, tegnap én is ott toporogtam az állvány előtt, hogy elhozzam-e vagy sem, de teszter nélkül nem akartam belevágni, de így látva őket még lehet meggondolom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én Florynál láttam képet a narancsosról, ami nagyon tetszett, a másik színbe csak belekukkantottam. De nem értem miért nem volt belőlük teszter, főleg, hogy így is belenyúlkáltak, alig találtam olyat amibe kicsit sem volt:/

      Törlés
    2. Én nem vártam, hogy ilyen erős lesz a fedése de tökjó. A barack szuperül áll neked :)

      Törlés
  3. Az ajakcerkák megmozgatták a fantáziámat. Sosem volt ilyen termékem, nem is nagyon tetszettek. Eddig. A képeket elnézve, ha nem tudom, hogy ajakceruzát használtál, simán elnéztem volna őket rúzsnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyen nekem sem volt még és tényleg nagyon erős a színük:)

      Törlés
  4. nagyon szépek, és jól állnak ezek a színek.

    VálaszTörlés
  5. Júj azok a szájceruzák meggyőztek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem neked nem lesz olyan problémád vele, mint nekem:)

      Törlés
    2. Hát reméljük, hogy nem lesz! :)

      Törlés
  6. Imádom a cseresznyefa virágzást, meg a téma is klassz, de ez a TE nekem nem nagyon jön be. :/

    VálaszTörlés
  7. Szerintem az egészből a körömlakkok a legszebbek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elfogadnám a többi 3 körömlakkot is, az biztos:)

      Törlés
  8. Ezeket a ceruzákat gondoltam hogy kipróbálom, de kiszáradásra hajlamos a szám, gondolom jól felerősítené a száraz részeket...azért még gondolkodom rajta hogy az egyiket azért kipróbálom. Először a pirosító is tetszett, de lebeszéltem magam róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos igen, szerintem biztos felerősítené. Nekem nem sikerült lebeszélni magamat a pirosítóról:D

      Törlés
  9. Az második képen olyan szép vagy<3 jól állnak ezek a színek:)!

    VálaszTörlés
  10. Pont a szájcerkákra voltam kíváncsi. Köszi hogy megmutattad :)

    VálaszTörlés