2012. szeptember 27., csütörtök

ADEN folyékony ajakrúzs - No.10 Fuchsia

Ezelőtt nem igazán voltak folyékony rúzsaim, féltem, hogy elmászik, belenyúlkálok stb... na ennél nem kell ilyenektől félni. Örülök, hogy beválasztottam ezt a szépséget.




Ha emlékezem nem csal 22 színben létezik, kissé hosszú gondolkodás után döntöttem a Fuchsia mellett. Képekről elég nehéz választani, rizikós, de szerencsére sikerült olyat választanom, ami élőben is tetszik. Viszont szerintem kicsit más a tényleges szín, mint amit az "üvegen" keresztül látunk, de lehet, hogy csak ennél az árnyalatnál.
Csomagolása egyébként semmi extra, kocka alakú átlátszó műanyag, 3 oldalán mindenféle infóval. Az alján rajta van az árnyalat száma, név sajnos nincsen.



Amit írnak a termékről:

"A folyékony ajakrúzs egy gyors mozdulattal felvihető. Brilliáns fényt, optimális hidratálást, hosszan tartó fedőképességet és dús ajkakat biztosít. Fényűző, fénylő hatást nyújtó termék, amely nem ragad. Új generációs termék a hosszantartó hatásért! Ha fontos, hogy rúzsunk egész nap alkalmazkodjon hozzánk és végig garantálja a tökéletes fedést, akkor tökéletes megoldás ez a termék. Varázslatos színek a legújabb divat trendeknek megfelelően. Vigye fel ajkaira ezt a krémes rúzst, majd átlátszó szájfénnyel tegye még intenzívebbé, csillogóbbá ajkait!"



Nekem teljes szerelem. A színét imádom, állaga krémes, nem ragad, fedése nagyon jó. Felvitele egyszerű, az applikátornak szerintem pont tökéletes nagysága van. 



Egy húzással el lehet érni a szépséges színt (kézmintán is úgy láthatjátok), semmi pepecselés. Felvitel után 1-2 perc alatt teljesen mattra szárad (addig érdemes korrigálni), ezért a brilliáns fényt nem igazán értem a leírásban, de no problem, nekem a mattsága tetszik kifejezetten, de mint ahogy a végén is írja, szájfénnyel lehet dobni rajta.
Tartósságát tekintve nekem még sosem volt ennyire tartós semmi, ivást evést is simán kibír, persze valamennyit veszít a színéből, de szerencsére nagyjából szépen kopik. Hidratáló hatását én nem éreztem, de minimálisan szárítja csak a számat.
Összességében szerintem nagyon jó vétel, 1000 Ft-ért meg főleg. Már a következő áldozataim is megvannak:D A Light Pink és a Sweet Peach nagyon hívogat, de a Raspberry is csábító.
Ha megtetszett innen tudtok rendelni, itt pedig találtok üzletlistát. 


 (felvitel után)

(mattra száradva)

A véleményemet nem befolyásolja az, hogy a terméket az ADEN-től kaptam tesztelésre. Minden bejegyzésben a saját tapasztalataimat írom le.  

Próbáltátok már valamelyik árnyalatot?:)

Ui: Nemsokára lesz vele smink is!

4 megjegyzés:

  1. Én is ki akarom már próbálni egy ideje, de rendelni nem szeretnék, viszont az üzletben, ahol kapni nálunk, nem volt túl nagy a választék, amikor mentem, bár lehet, hogy csak épp le volt fosztva már :D
    A szín mondjuk tetszik, de magamon nem tudnám annyira elképzelni, pont amiatt, mert mindig félek az ilyen erősebb színeknél, hogy elmászik, de ezek szerint ennél nem kell ettől tartani. :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, jobb boltban megvenni, nekem is tervben van. Múltkor a Westendnél az aluljáróban vettem egy Aden lakkot, ott sajna nem láttam ilyen rúzst, de lehet csak vak vagyok:D

      Szerencsére ennél nem kell ettől tartani, remélem a többi árnyalat is hasonlóan jó:)

      Törlés
  2. Nálam is tervben van egy ilyen rúzs megvétele ! :)

    VálaszTörlés