2012. március 1., csütörtök

Too Faced szemhéjpúder & lashgasm szempillaspirál

Karácsony táján rendeltem meg a Too Faced Beautiful Dreamer szettjét (amiből most két terméket láthattok, többiről majd később), nagyon vártam, hogy végre a kezembe tarthassam :) Ez volt a második személyes találkozásom Too Faced termékekkel, nagyon kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a kapcsolatunk.

Első benyomás... tudom, hogy sokaknak túl giccsesek a Too Faced designjai, de őszintén megmondom nekem a legtöbb tetszik. Ezeknek is nagyon tetszetős számomra a csomagolásuk. A szemhéjpúderen lévő minta szerintem szép, a szempillaspirálon a rózsaszín metál felirat kifejezetten tetszik, bár lehet, hogy nem arannyal párosítottam volna. Szerencsére egyáltalán nem kopik róla a felirat. A szemhéjpúder pattintós módon, jól záródik, belül pedig tükör is található.



Véleményért, további képekért katt:






Sajnos azt kell, hogy mondjam a szemhéjpúderrel nem lett túl jó a kapcsolatom. Három selyemfényű és egy matt szemhéjpúder kapott helyett a palettában. Első ránézésre nagyon szépek a színek és pigmentáltak is, képeken a karomon alap nélkül láthatjátok őket. Felvitelnél viszont eléggé porozódnak, már a palettában, akármennyire is finoman simítom végig az ecsettel. De ami ennél nagyobb problémám, az az, hogy szemhéjon a színek nem igazán tartósak (sőt pl. a rózsaszínes- bár ettől függetlenül szép - szerintem nem is rózsaszínnek néz ki :D), összemosódnak és megülnek a "ráncokban". Először Revlon szemhéjalapozó fölé vittem fel, utána megpróbáltam a Too Faced-el, hátha akkor jobb lesz a helyzet, de sajnos nem.


A szempillaspirálnak szilikonos kis tüskés keféje van, szeretem az ilyen megoldásokat. Ugyan oda kell figyelni a felvitelnél, mert általában sokat vesz fel a festékből, de a végeredmény szerintem nagyon jó. Hosszabbít, dúsít, nem kenődik el, tartós, nem "konyulnak" le a pillák órák múlva. Egyszóval nekem egyik kedvenc mostanában. Élőben szerintem szebb, mint a képen, de azért szerettem volna képeket is rakni.



Mi a véleményetek a Too Faced termékekről? :)

9 megjegyzés:

  1. Én imádom a Too Faced dolgokat, mert tök jók, és gyakori használat mellett is alig fogynak :)

    VálaszTörlés
  2. Beautiful shades <3 Love Too faced products!!!!

    VálaszTörlés
  3. Én sem tartom giccsesnek a csomagolásaikat, sőt naaagyon tetszenek! *.* :))

    VálaszTörlés
  4. nincs MÉG. a szemhéjpúder engem sem győzött meg viszont a spirál bejön:) Bikira lányoknál is nagyon tetszett, de a másik oldal meg hogy jó spirált már olcsóbban is találok..
    a szemhéjalapozójuk érdekel a legjobban amúgy:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színűek a szemhéjfestékek és pirosító/bronzosító, szájfény is gyönyörű, szerintem ez a szett nagyon megéri az árát :)
    Arról már nem is beszélve, hogy a Too Faced sminkcuccok mennyire jó minőségűek.

    A csomagolást is meglehet szokni, sőt idővel megszeretni :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is megvan a szemhéjpúder és a spirál is. Utóbbi óriási kedvenc, életem legjobb spirálja. Brutál pillákat csinál a semmiből is.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  7. szemhéjalapozót a lookfantastic-ról, a pirosító-bronzosító duót pedig Erzsitől vettem és mindkettőt nagyon szeretem. nekem a shadow insurance az első, ami felett 6-7 óra után kezd csak összeállni a festék, mert iszonyúan zsíros a szemféjam. az felett viszont eddig minden bírta, bár az is igaz, hogy nem nagyon használok olcsó szemhéjpúdereket mostanság...

    VálaszTörlés
  8. Too faced-től a szemhéjalapozó érdekelne nagyon, de olyan drága.. :) Engem nem fogott meg ez a szemhéjpúder :(
    üdv: janetsbeautyzone.blogspot.com

    VálaszTörlés
  9. Az a szempillaspirál wooowwww!! :)

    VálaszTörlés