2012. március 19., hétfő

Sunfleur uborka krémpakolás + sejtregeneráló éjszakai krém

Igen, igen, tudom, mostanában sok helyen lehet olvasni a Sunfleur termékekről, de szeretném megosztani Veletek én is a tapasztalataimat. Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam két terméket, elég nehéz volt a választás, hogy melyik kettő legyen az. Biztos, hogy a csokis pakolás lett volna az egyik :D, de azt sajnos már nem lehetett választani, így az uborkás mellett döntöttem, valamint egy éjszakai krémnél.

Magáról a cégről itt tudtok olvasni, én most inkább a termékekről írnék.



Uborka krémpakolás Ginko kivonattal


"Az uborka kivonat mélytisztító hatású, visszaállítja a bőr hidratáltságát. A ginkgo biloba vérkeringést serkentő, jó hámképző, érfal erősítő, energiát ad a sejteknek, leköti a káros szabadgyököket így késlelteti az öregedését. Mindezt erősíti E és B5 vitamin, valamint a barna tengeri alga ásványi anyag tartalma."

Sejtregeneráló éjszakai krém természetes DN-AGE hatóanyaggal a feszes, sima bőrért

"A bőrnek a mindennapos környezeti ártalmakkal, szennyeződésekkel és egyéb külső - pl. a napfény okozta sejtkárosító, bőröregedést gyorsító hatással szembeni ellenálló képessége javítása érdekében szüksége van feltöltődésre, megújulásra, regenerálódásra. Ehhez a legideálisabb időpont éjszaka, hiszen ilyenkor megpihen a szervezet, a megtisztított bőr alkalmassá válik a különböző speciális hatóanyagok felvételére. A természetes összetevőkből álló DN-AGE növényi komplex segíti a DNA, elsősorban a napfény (UVA és UVB sugárzás) okozta sejt-sérülések regenerálódását, a Phytosteroid komplex a bőr lipid rétegét regenerálja, ezáltal elősegítve a teljes megújulást. Nagy segítség ebben a folyamatban a káros szabadgyökök megkötésére kiválóan alkalmas, anti-eging hatású E vitamin, a sejtregeneráló allantoin, a hidratáló panthenol; a shea vaj pedig a bőr megfelelő táplálásáról gondoskodik."

Első ránézésre is nagyon szimpatikusak voltak a termékek, igényes, tetszetős csomagolásuk van. A pakolás virágos kivitelezése nagyon bejön. Az egyetlen kicsit fura dolog rajta, hogy a pumpa feje felfelé áll, de igazából megszokás kérdése, annyira nem hátráltat ez semmiben. Az éjszakai krémnek pedig szépséges kék üvege van.
Az elmúlt kb. 1-másfél hónapban direkt csak ezt a két terméket használtam pakolás és éjszakai krém gyanánt. (rajtuk kívül heti egyszer arcradír, meg néha nappali krém)
A pakolást egy héten egyszer-kétszer, az éjszakai krémet pedig próbáltam mindennap, de volt, hogy elfelejtkeztem róla. Az az igazság, hogy még így is nappali krémet nagy ritkán használtam, annyira jó az éjszakainak a hatása. Igen, el is érkeztünk oda, ami a legfontosabb, amióta ezt a két terméket használom szebb a bőröm, pedig nem telt el hú de sok idő. Tisztább, élettel telibb és szerintem simább, rugalmasabb is lett a bőröm.
Na de azért külön is nézzük kicsit őket :)

A pakolásnak enyhe ubi illata van, egyáltalán nem zavaró szerintem. Egy sűrűbb, de elég könnyű állagú pakolásról van szó. Vastagabb rétegben kell felvinni az arcra, kb. 20 percet hagyni rajta, ami alatt folyamatosan szívja be a krémet, a végén pedig a fölösleget vizes vattapamaccsal letörölni. Ez a művelet kicsit "érdekes", nekem szokott maradni rendesen fölösleg, amit nehézkes leszedni, kissé csúszós és ragaszkodó a pakolás, de ez legyen a legnagyobb probléma! Tényleg jól tisztít, hidratál, felfrissül a bőröm és puha lesz utána. 

Az éjszakai krémnek nagyon finom illata van, nem tudom mihez hasonlítani, tipikus krém illat.
Könnyű, lány krém, gyorsan beszívódik, nem nehezíti el a bőrt és nem zsírosodott tőle egyáltalán a bőröm. Viszont jól hidratál és szerintem érezhetően táplálja a bőrömet. A többi jótékony hatásában pedig csak bízni tudok:)

Nagyon megszerettem mindkét terméket, az éjszakai krémet szerintem újra fogom vásárolni, ha elfogy, az uborkás pakolás helyett pedig a csokisat is kipróbálom!
Rossmannban, Douglasban és a Müllerben biztos meg tudjátok vásárolni a Sunfleur termékeit. A pakolás 800-900 Ft körül kapható, az éjszakai krém pedig 1900 körül, ha jól emlékszem.

Nektek mik a tapasztalataitok a Sunfleur termékekkel?

3 megjegyzés:

  1. Nekem eddig csupa pozitív, próbáltam már a csokis arcpakolást (amit egyébként meg is lehet nyerni a blogomon, honapig. :] ) , az uborkás arcpakolás, és a karcsúsító - alakformáló zselét, és meglepetésemre eddig mind nagyon jól teljesített. :]

    VálaszTörlés
  2. Én detto ezt a két terméket kértem tőlük! :) Nekem is nagyon bejöttek, ezelőtt még nem is hallottam erről a márkáról, de ha kifogynak tuti újra fogom őket vásárolni!

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretem ezt a krémpakolást :) Mellé még a kénes arcradírt szoktam használni :)

    VálaszTörlés