2011. július 27., szerda

NYC quick dry körömlakk + outfit "előzetes"

Bocsi, hogy megint körömlakk, de az elmúlt hónapokban nagyon rájuk vagyok kattanva :) Főleg az élénk színekre és ez is egy szép pink. A felvitele könnyű, tényleg gyorsan szárad és két rétegben gyönyörű a színe.



NYC körömlakk - 238 MoMa
Essence nail art glitter topper - shiny star
Essence btgn fedőlakk

Az outfit azért előzetes, mert ennél jobb képeket szeretnék majd csinálni, csak még ki kell találnom hogy, bár a legjobb az lenne ha lenne valaki, aki csinál rólam képeket, de perpill nem nagyon tudok senkit se "befogni" :D Ez a tegnap esti barátnőmmel beülős ruhám volt.


Nadrág - Mango
Felső - Tally Weijl
Farmer boleró - New Yorker

2011. július 25., hétfő

Nyereményjáték eredményhirdetés!

Köszi mindenkinek, aki jelentkezett a nyereményjátékra :) Összesen 208 esélyt gyűjtöttetek be. És akkor nézzük a nyertest:)




Gratulálok! Többiek pedig ne csüggedjenek, lesz még játék :)

2011. július 21., csütörtök

MAC minták

Egy nagyon jó oldalról rendeltem MAC mintákat, ez pedig a The Body Needs. Nem csak pigmentek, hanem mindenféle MAC minta megtalálható itt. Vannak termékek amikre régebb óta kíváncsi vagyok, ilyen pl. a paint, paint pot, most rendeltem belőlük mintát. Ezeken kívül még sok mást tudtok rendelni és limitált kollekciók is megtalálhatóak.

Na de nézzük miket raktam a kosaramba :)

Electric Coral pigment
Teal pigment
Marine Ultra pigment
Blacktrack zselés tus
Painterly Paint Pot
Bare Canvas Paint
Truth & Light Magically Cool Liquid Powder




Ha a honlapon belepakoljátok a kosárba, amiket szeretnétek, ki fogja írni mennyibe kerül a posta, fizetni pedig lehet paypal-al vagy simán bankkártyával.
Kicsit több, mint 1 hónap alatt kaptam meg, jól be volt csomagolva és mindegyik tégely aljára rá van írva szépen, hogy mi van benne :) A pigmenteknek gyönyörű színük van, kettő selyemfényű és egy matt ( kék ). A többit még nem próbáltam ki, de hamarosan.


Ti rendeltetek már innen? Vagy máshonnan MAC mintákat?

2011. július 20., szerda

Max Factor max effect mini körömlakk - diva coral

Nagyon szeretem a Max Factor körömlakkjait, eddig a disco pink volt a kedvencem, most ehhez csatlakozott a diva coral. Nagyon jó, nyárias színe van. A felvitele könnyű, gyorsan szárad, egy rétegben is szép, de én most két rétegben vittem fel, plusz az essence btgn fedőlakkot.
Ha jól emlékszem az ára 990 Ft körül van.




Nektek van kedvenc korall körömlakkotok?:)

2011. július 12., kedd

E.L.F. rendelés

50%-al olcsóbban lehetett megvenni a bambusz ecseteket és már régebb óta mozgatta a fantáziámat, ezért megrendeltem az öt darabos készletet és mellé két folyékony rúzst. Villámgyorsak voltak, egy csütörtöki napon rendeltem és hétfőn már meg is kaptam.


Teljes bejegyzéshez katt:

2011. július 9., szombat

Júniusi kedvencek

Kicsit megkésve, de itt vannak :)



Nyx mega shine lip gloss - dolly pink : Írtam már a Nyx szájfényekről, most erre a színre vagyok teljesen rákattanva, nagyon szép pinkes árnyalat, lesz majd vele smink hamarosan:)

Makeup Academy szemhéjpúder : Sokat használtam az elmúlt hónapban, nagyon megkedveltem, mert szépséges és sok színnel lehet párosítani.

BB krémek: Megrendeltem a mini szettet és ezt a kettőt egyszerűen imádom! Múlt hónapban nem is használtam mást alapozóként. Könnyű viselet, szépen kiegyenlíti a bőrömet és fényvédőt is tartalmaznak.

Essence better than gel nails fedőlakk: Nagyon vártam már, hogy kipróbáljam, az előző fedőlakkom sajna nem vált be ( essence nail art ), ez viszont nagyon jó! Gyönyörű fényt ad a körmöknek és ugyan nekem nem tart ki 8 vagy még annál is több napig, de sokkal tovább szépek maradnak a körömlakkok a körmeimen.

Balea hidratáló testápoló - fresh melone : Hidratál, felfrissít és az illata imádnivaló! Könnyű eloszlatni és gyorsan beszívódik.

+1 kedvenc:

Erre a new look cipőre teszveszen csaptam le ( újonnan ) és nagyon tetszik:)


+ zene

ha már júniusban volt a kedvenc zenekarom visszatérő koncertje akkor jöjjön egy szám tőlük!



Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

2011. július 7., csütörtök

Fesztiváááál!

Itt a Balaton Sound, én pedig kedden indulok Hegyaljára, gondoltam szánok egy rövid bejegyzést annak, hogy szerintem miket vigyünk magunkkal feltétlenül egy fesztiválra:)

Először is akik sátraznak ne felejtsék otthon :D Valamint amik a sátrazáshoz szükségesek, hálózsák, polifom meg ki mit szokott még vinni. Őszintén megmondom én életemben egyszer sátraztam, azt is külföldi fesztiválon, nagyon rossz volt, úgyhogy soha többet.
Következő a ruhák. Mindenképp olyan ruhákat vigyetek, amiket nem sajnáltok. Mindenképp legyen meleg ruha is, mert bármikor bejöhet a rossz idő, valamint egy zárt cipőt is rakjatok be feltétlenül, gumicsizma is ajánlatos.
Én szerintem hosszú és rövid farmer nacit fogok vinni, farmer mini szoknyát, ujjatlan és rövidujjú felsőket, pulcsit és pár nyári ruhát. ( és persze fehérneműket ) A cicanaci is praktikus lehet, kis helyen elfér és bármikor fel lehet kapni ha hűvösebb lesz. Alvós ruhának maradok szerintem a kisnaci - rövidujjú kombinációnál, de akik sátraznak szerintem jobban járnak ha valami hosszú nadrágosat visznek. ( bár szerintem sokan az utcai ruhájukban esnek be a sátorba :D )
Cipőnek a converse cipőmet, egy balettcipőt és papucsot. Ja és fürdőruha!
Tisztálkodószerek tekintetében szerintem a legjobb mini cuccokat vinni, dm-ben és rossmannban is lehet kapni, kis tusfürdőt, sampont, balzsamot, testápolót, fogkrémet ( fogkefét ne felejtsétek el! nekem kb mindig az jut eszembe az utolsó pillanatban :D ) . Amiket még én nagyon szeretek és fesztiválon "kötelező", az a törlőkendő, testpermet, kézfertőtlenítő.
Ezeken kívül  a naptejet és az ajakápolót sem szabad elfelejteni, valamint egy szúnyogriasztó sem árt.
Smink cuccokból nem szeretnék sokat vinni, úgysem fogok nagy sminkelést csinálni valószínűleg. Szerintem alapozónak bb krémet fogok vinni, korrektort, essence smokey spirált, pár szájfényt / ajakfilcet, pirosítót, fekete szemceruzát, szemhéjalapozót és valószínűleg a coastal scents smokey palettát fogom elvinni, mert az nem foglal nagy helyet és sok szín van benne. Sminkelmosót se felejtsétek el, szerintem a legegyszerűbb ha sminklemosó kendőket visztek, valamint egy smink fixáló is jól jöhet. Kis tükröt mindenképp rakjatok be!
Alapvető szükségletek, mint papírzsepit és wc papírt is rakjatok el bőven, sosem lehet tudni hol mennyi lesz.
Amit még ajánlatos vinni az a gyógyszerek. Bár a fesztivál területén kell lennie orvosnak, de ha kisebb baj van ( fejfájás, hasfájás ) szerintem jobb ha van nálad gyógyszer és megoldod magad.
Étkezést nem tudom ki hogy szokta megoldani. Én valamennyit szoktam vinni magammal ( amik nem romlandóak, pl kenyér, chips, ropi, aki szereti azoknak konzervek ), valamint szerintem a zacskós leves is jó ötlet, bár ha meleg van nem mindenkinek esik jól, de szerintem egy enyhe másnapon a leves életmentő :D A chips, ropi ugyancsak jól jöhet. De szerintem mindenhol van a közelben bolt, úgyhogy bármikor lehet venni ha nem visztek.
Elektronikai cuccok tekintetében fényképezőt, telefont, TÖLTŐT ne felejtsétek el! Meg aki nem bírja ki hajvasaló nélkül az tegye be azt is, én már elég rég nem használom. Sátrazóknak egy elemlámpa sem árthat.
Táska tekintetében egy nagy utazó táskába szoktam pakolni, valamint van egy pussy delux-os táskám amit még egy parfümhöz kaptam ajándékba és nagy, sok minden belefér. Ezeken kívül pedig egy olyan táska szükséges, amit a fesztivál területére visztek magatokkal. Ez nem egy olyan kis táska lesz, mint amivel bulizni szoktam járni, hanem valamivel nagyobb, de még olyan amivel kényelmesen lehet mászkálni, mert több dolognak bele kell férnie, mint pl a pulcsi és esetleg a hosszú naci is, ha délután nyári ruhába indulok neki és nincs kedvem már visszamenni a szállásra átöltözni. ( sátrazóknak ez egyszerűbb ) Valamint amik még szükségesek lehetnek, mint törlőkendő, kézfertőtlenítő, naptej, testpermet, papírzsepi, telefon, fényképező, pénztárca és ha jól tudom fél literes üvegben be lehet vinni bármit a fesztivál területére. ( legalább is 2 éve még így volt, kivéve Szigeten, ott ügyeskedni kellett:D )
Ha már a szállásnál tartunk, ha több emberrel vagytok egy szobában ( mi öten leszünk ) feltétlenül találjatok ki valamit a kulcs kérdésre, mert általában mindenhol egy kulcsot adnak. Én tavalyelőtt 8 vagy 10 ágyas szobában voltam és borzalmas volt, mert nem voltak hajlandóak kitalálni valami rendszert és folyamatosan egymást hívogattuk, hogy kinél van a kulcs és hogy juthatunk hozzá. Idén ilyen tuti nem lesz, a portán le fogjuk adni és nem fog érdekelni, ha "idegesíteni" fogja őket az hogy folyton onnan  kérjük el / adjuk le.

Érezze mindenki nagyon jól magát és remélem jó időt fogunk ki :)



Ti mentek idén fesztiválozni? Van valami fontos, amit kihagytam?:)

2011. július 6., szerda

Tally Weijl zsákmány

Először is köszönöm mindenkinek aki kitartott és akik drukkoltak, túl vagyok az államvizsgán :) A személyes képek pedig jönnek hamarosan, szerintem egy bejegyzésbe belerakom amik maradtak.

Szombaton fekete szoknya vadászatra indultam, mert államvizsga előtt jöttem rá, hogy nincsen egy normális nem mini fekete szoknyám :D Természetesen csak azt nem sikerült vennem. Egyedül a Tally Weijl-ben láttam olyat ami megfelelő lett volna, de már nem volt belőle méret :(
Viszont sok helyen elkezdődtek a nyári leárazások, érdemes körülnézni :) Én most egyenlőre csak a Tally Weijl-ben vásároltam, az Orsay-ben próbálgattam még, de sajnos nem volt jó végül semmi, ami tetszett.



Tally Weijl - 1500 Ft / db ( eredeti áruk 4795 Ft / db )



Tally Weijl - 1500 Ft ( eredeti ára 3895 Ft )


Tally Weijl - 2500 Ft ( eredeti ára 3795 Ft )

Ti kihasználtátok már a nyári leárazásokat? :)