2011. december 21., szerda

NYC quick dry körömlakk - Wall Street

Sajnos csak gyors bejegyzésre van időm, annyira béna vagyok, hogy a karácsonyi teendők mellett sikerült le is betegednem. Pedig nagyon szerettem volna karácsonyi sminkes bejegyzés(eke)t csinálni, de nagyon úgy tűnik, hogy nem fog összejönni :( De szilveszteri lesz mindenképp.
Most pedig nézzük ezt a lakkot :) Ezelőtt csak egy NYC lakkal rendelkeztem, szerettem volna beszerezni még. Volt pár amiket tudtam már előre, hogy szeretném, de sajnos hiány volt. Ez a rózsaszín viszont nagyon megtetszett. A színe nagyon tetszik, világos rózsaszín, apró ezüst csillámokkal és kicsit lilás fénye van. Az állaga szerintem elég híg, ezért oda kell figyelni jobban felvitelnél. Van, hogy alig vesz fel festéket, van, hogy sokat, de egyébként nem nehéz egyenletesen felvinni, miután megvan a kellő mennyiség. Egy rétegben kicsit halovány a színe, két rétegben láthatjátok. Száradása tényleg gyors, bár valahogy úgy emlékszem a másik NYC lakknál gyorsabb volt, pedig ugyanaz a fajta. Tartósságát tekintve igen jól teljesített ( mindig használok alap & fedőlakkot ), 1 hét után a széleknél volt kis kopás, de ennyi. Szerintem be fogok még szerezni más színeket is :)




Szeretitek a NYC lakkokat? Melyik az a szín, amit mindenképp érdemes beszerezni szerintetek? :)

3 megjegyzés:

  1. én is nemrég szereztem be kettőt és imádom őket. tartósak (5 napig volt rajta aztán lemostam), szép, élénk színük van, plusz az áruk is nagyon jó. tuti beszerzek még párat :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez egy tökéletes szín. Azt hiszem, meg is próbálom beszerezni. :-)

    VálaszTörlés