2011. december 26., hétfő

H&M és Tally Weijl ( karácsonyi ) vásárlás

Már nem nagyon szoktam karácsonyra meglepiket kapni, hanem rám bízzák a vásárlást, így az ajándékok beszerzése közben nézelődtem magamnak is múlt héten. Ennek az eredményét láthatjátok most. Mindkét üzletben voltak már leárazások. Igazából vannak dolgok, amiket pótolnom kell, ugyanis Nektek még nem írtam, de úgy gondolom tanulságos lehet, hogy mindenki figyeljen ( még ) jobban oda. Bár sajnos legtöbbször nem tudsz mit csinálni, de azért pár elővigyázatosságot lehet tenni. Szóval pár hete az utcán ellopták a táskámat ( lerántották a vállamról és már rohantak is), "mindenem" benne volt, pénztárca, iratok, kulcs, telefon, fényképező, neszeszer sminkekkel, pulcsi stb. Annak örülök, hogy nekem nem lett bajom, de így is elég megrázó volt ez az egész. Amúgy persze azóta semmi nem lett meg, még az iratok se :( Szóval Lányok, vigyázzatok nagyon magatokra!

Az elsődleges célom pénztárca, közepes méretű fekete táska, neszeszer vásárlása volt, plusz pulcsik, felsők, de persze voltak mások is, amiket nem tudtam otthagyni :)

H&M, őket akciósan szereztem be:

Sál - 1500 Ft, Kesztyű - 700 Ft

Felső - 3000 Ft

Kabát - 5000 Ft ( erről sehogy sem sikerült normális képet csinálni, majd lesz felvéve, mert így sehogy se mutat )

Neszeszer - 990 Ft

Tally Weijl:
Táska - 6000 Ft, Pulcsi - akciósan 3000 Ft

Ti miket kaptatok karácsonyra?:)

3 megjegyzés:

  1. jahj Istenem, de kell nekem az a sál..:D vajon még lesz holnap mikor behuppanok az Árkádba? :D
    remélem...:) Nagyon jókat vettél szerintem és még nem késtem el, de Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  2. Köszi, neked is:) A sálat én az Europeumban vettem, ott volt még sok, bár azóta sajnos nem tudom mi a helyzet, mert ez még múlt hétfőn volt.

    VálaszTörlés
  3. Szép dolgokat sikerült választanod. :)

    VálaszTörlés