2011. július 12., kedd

E.L.F. rendelés

50%-al olcsóbban lehetett megvenni a bambusz ecseteket és már régebb óta mozgatta a fantáziámat, ezért megrendeltem az öt darabos készletet és mellé két folyékony rúzst. Villámgyorsak voltak, egy csütörtöki napon rendeltem és hétfőn már meg is kaptam.


Teljes bejegyzéshez katt:

Az ecsetkészlet tartalma:
- tus ecset
- korrektor ecset
- szemöldök & szempilla "fésű"
- arcra való ecset 
- szemhéjpúder ecset


Nagyon tetszenek ezek az ecsetek! Puhák ( arcra eddig az essence ecsete volt a kedvencem, de ez annál is puhább ), nem hullanak, túl vannak pár tisztításon és se akkor, se használt közben nem hullott belőle, könnyű velük dolgozni. A tus ecset is felér az eddigi kedvencemmel ( Nyx ). Egyedül a szemhéjra való kicsit nagy nekem, de sajnos általában ez van.
Összességében nagyon örülök, hogy megrendeltem. A készlet eredeti ára 20 font.


A rúzs a "Luscious Liquid Lipstick" névre hallgat. A strawberry és a raspberry árnyalatot vettem meg. Őszintén megmondom, szerintem sosem volt még ilyen rúzsom, alul kell megtekerni és úgy jön ki belőle a folyékony festék. De nagyon tetszik, könnyű a felvitele, csak arra kell odafigyelni, hogy ne tekerjük túl, mert akkor sok jön belőle.


A színük is nagyon tetszik, tartósságukat tekintve viszont nem mondanám hosszan tartónak. Ami még kicsit fura, amikor felviszem bizsergető, hűsítő érzése lesz a számon.
Az áruk 1,5 font / db, szerintem megéri.

Raspberry

Strawberry

Mi a  véleményetek az e.l.f. termékekről? Ezek közül próbáltátok már valamelyiket? 

Ma este indulok Hegyaljára, mindenkinek szép hetet! :)


8 megjegyzés:

  1. Nekem is van egy bambuszos ecsetem, nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  2. a Maybelline-nek is van ilyen tekerős szájfénye watershine elixir a neve. Tényleg jópofa!
    jó szórakozást a hegyaljára!

    VálaszTörlés
  3. Már nézegettem sokszor ezeket az ecseteket én is. Nekem a sima 1,50 fontosokból van pirosító, meg 3 szemre való ecset és azokat én nagyon szeretem. Kitekerős szájfényem valamelyik piros színben van, de akarok még valamilyet, pont a raspberryt meg a strawberryt nézegettem, de így rajtad olyan egetrengető különbséget nem látok...Van szemhéjpúder quadom is, azt szeretem, de változó minőségűek, a barátnőmnek valamelyik barnás van, és az nem túl jó. Van néhány pirosítóm is, illetve 2-t továbbadtam, mert nem illett a színe a bőrömhöz, de nagy kedvenc az essentialsból a flushed, szerintem nagyon jó világos bőrön. Ja, meg van shimmer eye pencilem is kékben (azt hiszem valamilyen teal) és azt nagyon szeretem :-)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van ilyen kitekerős szájfényem és nagyon szeretem. Mondjuk ha egy kicsit tartósabb lenne akkor jobban szeretném de így se rossz.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok,

    Én mostanában nézegetem az elf oldalát. A fizetéssel kapcsolatban kérdeznék. OTP számláról tudok utalni az övékre? Gondolom megadnak egy számlaszámot rendeléskor. Vagy speciálisabb dolgokra számítsak? Kell hozzá Paypal?

    Köszi!

    Üdv

    VálaszTörlés
  6. Szia! Én paypal-al szoktam fizetni, sajnos nem tudom máshogy hogy lehet.

    VálaszTörlés
  7. én is az 50%-os akcióban vettem, HD púdert, Transparent kőpúdert, egy primert és a híres flat púder ecsetet, amit imádok. Várok még egy ilyen akcióra majd van még egy-két dolog amit kinéztem! Jó kis márka ez! :)

    VálaszTörlés