2011. április 30., szombat

Áprilisi kedvencek

Múlt hónapban idő hiányában kimaradt ez a rovat, de most újra itt van:)


Teljes bejegyzéshez katt:

Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték

Szerintem írtam már arról, hogy elég sok hajszínt kipróbáltam már. Voltam szőke, világosbarna, padlizsán, fekete ( az csak színezővel ) és a vörösesbarna árnyalatai. Az eredeti hajszínem pedig nagyon sötétbarna.
Váltakozott nálam az, hogy fodrász vagy én festettem a hajamat. Most egy ideje megint otthon szoktam. 
Az évek során kipróbáltam már elég sokféle hajfestéket, eddig a Palette Deluxe volt a kedvencem, de ez a hab állagú nagyon vonzott. A tartósságáról egyenlőre nem tudok beszámolni, de a többi alapján a legjobb hajfesték, amit próbáltam!
Könnyű a felvitele, nem lett festékes az egész fürdőszoba:D. Féltem, hogy nem fogja be rendesen a hajamat, de ugyanúgy befogta, mint a normál hajfesték. Nem lett száraz tőle a hajam.
És eddig két doboz festék kellett a hajamra, ebből elég volt egy.  Most már csak abban reménykedek, hogy szépen meg is marad a színe:)


Max Factor nailfinity - Disco Pink

Imádom a színét! Egy rétegben is szép, de azért én két rétegben szoktam felvinni. Biztos sokat fogom használni a nyár folyamán is:)



NYX Studio Perfect Primer - Clear

Elég sokat gondolkoztam, hogy a HD vagy ez legyen, végül emellett döntöttem. Szépen kiegyenlíti az arcbőrömet és szebb lesz utána az alapozó rajta.

Essence Blossom multi colour powder

Hát ennek a virágos mintája fogott meg először. De aztán magát a terméket is megkedveltem:) Highlighterként szoktam használni.


Max Factor Xperience ajakbalzsam - Red Garnet

Nagyon szeretem a piros ajkakat, de az erős piros szerintem nekem nem áll túl jól. Ez viszont egy gyönyörű piros, szerintem természetes, visszafogottabb.
Emellett nagyon jól hidratál, ápol.

Max Factor Max Effect Lip Gloss - Diva Pink

Ez pedig egy visszafogottabb pink. Hétköznapokon is szoktam viselni, nagyon szeretem. Könnyű a felvitele, nem ragad, finom illata van és szájfényhez képest tartós.


Revlon szemhéjalapozó

A NYX szemhéjalapozóját nagyon szerettem, de azt vettem észre, hogy már nem olyan jó, mint korábban:( 
Ez a Revlon is nagyon jó, szépen kihozza a színeket és tartós.

Milani Liquif'eye metallic eye liner pencil - Black

A múltkori cherryculture rendelésem alkalmával pár milani terméket is dobtam a kosaramba. Ez a szemceruza a legjobb fekete, amivel eddig találkoztam. Vízvonalra is szépen fog és tartós! Viszont elég puha, úgyhogy óvatosan kell bánni vele.

Wet n Wild szemhéjfesték trio - Mystery Smokey

Róla már írtam korábban. Mostanában ha gyors nappali sminket kellett készítenem, akkor ezt a palettát vettem elő. Sőt még estére is volt, hogy a barnás sminket átalakítottam feketével.

Max Factor Lash Extension Effect szempillaspirál

Ebből van feketém meg barnám is, mindkettőt nagyon szeretem. A keféje nagyon vékony, kicsi tüskés, mindenhol könnyen ki lehet festeni vele a pillákat. Nagyon jól hosszabbít, szétválaszt, nem csomósodik és tartós!


Nektek mik voltak a kedvenceitek áprilisban?:)

9 megjegyzés:

  1. a primert hol lehet megvenni?:D

    VálaszTörlés
  2. A nyx primert cherryculture.com-ról rendeltem:)

    VálaszTörlés
  3. ... és a revlon-os szemhéjalapozót? :) Én ilyet drogériákban nem láttam, egyszer futottam bele magyar aukciós oldalakon.

    VálaszTörlés
  4. A hajszínedről nem lesz poszt,vagy kép?:)

    VálaszTörlés
  5. Húú az a primer jó lehet. :)

    http://sminkmegruhak.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  6. Ugyanolyan színnel festettem a hajamat, mint eddig, talán kicsit világosabb lett. De majd lesz olyan kép nemsokára, amin látszik:)

    Meli: Azt én is aukciós oldalon vettem, van egy kedves hölgy, de majd fogok írni róla hamarosan:)

    VálaszTörlés
  7. gorgeous blog! keep up the good work!
    would love your support for mine!
    xoxo
    www.misskatatny.blogspot.com

    VálaszTörlés
  8. Ugyanezt a hajfestéket használtam az utóbbi időben 2-3 alkalommal, mert esélytelen volt eljutnom fodrászhoz, és ezt magamnak is könnyedén fel tudtam vinni, de sajnos nem tartós a színe. Hogy ez az állagnak köszönhető-e, nem tudom, mindenesetre sajnálom, hogy el kell keserítselek, remélem a Te tapasztalataid jobbak lesznek mint az enyém:) Az biztos hogy én a jövőben inkább szakítok időt fodrászra.

    VálaszTörlés
  9. jajj de édeske az az essence púder...nem tudom román lejbe mennyi?

    VálaszTörlés