2011. február 15., kedd

Essence akciós zsákmány

Gondolom már mindenki értesült arról, hogy az Essence márciustól  nem kapható termékeit 299 Ft-os áron lehet megvásárolni:)
Először ellenálltam ennek az akciónak, mert őszintén szólva amiket az előző ilyennél vettem azokat se nagyon használom, nem akartam megvenni még cuccokat csak azért mert most 300 Ft. Tegnap viszont voltam egy olyan Rossmannban ahol két Essence állvány volt és megpillantottam pár dolgot amik már régebben is tetszettek, úgy gondoltam 300 Ft-ért nem hagyom ott őket.


1. Szemfesték lemosó párnák

Hát ebből be kell szereznem méééég! Nagyon jó. Tényleg könnyedén eltávolítja a sminket és nem irritálja a szememet.

2. Sun Club négyes szemhéjpúder


Ennek a színei nagyon tetszenek és a szemfesték állaga is jónak tűnt már első látásra is. Jól pigmentáltak ( bár a kék kicsit kevésbé), könnyű a felvitelük.

( alap nélkül )

3. Pocket beauty glamour to go szemfesték szett


Erről már sokféle véleményt olvastam, ezért kicsit félve vettem meg, de gondoltam 300 Ft-ért nem veszítek sokat akkor se, ha nem válik be.
Én azt mondom nem rossz, ennyiért mindenképp megérte. Ugyan többször bele kellett mártanom az ecsetet, hogy elérjem azokat a színeket amiket láthattok a képen, de szépek.

( alap nélkül. van amelyik mattnak látszik, de nem az, mindben vannak apró csillámok )

Ti kihasználtátok az akciót? Miket vettetek?

10 megjegyzés:

  1. Szia!

    Eddig soha nem volt semmim az Essencetől, de most ebben az akcióban bevásároltam, néhány körömlakkot, tust, a fekete és a fehér mono-t, kettőt ebből a quattroból. Ez a kis nyolcas paletta lenne amit még megvennék, de azokban a rossmannokban, ahol jártam, már nem volt. Te hol vetted?

    VálaszTörlés
  2. Én Bp-n a Wesselényi utcánál vettem, de ott is ez volt az utolsó:(

    VálaszTörlés
  3. Értem, köszi. Nem tudom,hogy ezeket a polcokat töltik -e újra, én el tudom képzelni hogy a raktáron lévő darabok is kikerülnek idővel...

    VálaszTörlés
  4. Sztem azert kiarusitas mert nincs beloluk tobb

    VálaszTörlés
  5. Ugyanilyen sun club hégyest(ötöst) vettem meg.:)(a zöldeset szerettem volna, de mind a kettő szét volt törve :P...) Nem rossz, bár a fehér nagyon porolódik...viszont észrevettem, hogy eldolgozva gyönyörű aranyfényű highlighter lehet az arcon. Nem hittem, h valaha tetszeni fog valami aranyszínű, de ez meseszép:)

    VálaszTörlés
  6. love your blog header, so simple and pretty. great swatches!

    i thought you might be interested in entering my ELF 83-piece makeup palette and nail polish set giveaway!

    http://www.ohtobeamuse.com/2011/02/elf-makeup-palette-giveaway.html

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok! Én nem is tudtam erről a kiárusításról! :O
    Szerintetek a Müller Drogériában is van ilyen kiárusítása az essence cuccoknak? Mert ott is van pultjuk...szal logikus lenne...

    VálaszTörlés
  8. Nem tudom sajnos, nem voltam müllerben mostanában. Viszont voltam egy dm-ben pénteken, ahol van essence állvány és ott (még) nem volt kiárusítás.

    VálaszTörlés
  9. valaki tud valahol egy listát az essence állványos dmekről?

    VálaszTörlés
  10. Én sajna nem találtam ilyen listát és eddig csak Gazdagréten láttam dm-ben essence állványt.

    VálaszTörlés