2011. január 2., vasárnap

Essence multi action falshe lashes

Van pár Essence termék amit még nem próbáltam, ilyen volt a szempillaspirál is. Úgy gondoltam ideje beszereznem egyet. Elsőre kettő tetszett meg, végül emellett döntöttem. Emlékeztem, hogy valahol olvastam már róla. Sajnos én inkább a nem vált be kategóriába sorolnám.


A teljes bejegyzés olvasásához katt:
Ezt írja róla az Essence:

a műszempilla-hatás eléréséhez nem kell többé a műszempilla felhelyezésével bajlódnod! az essence legújabb szempillaspiráljával szempilláid extra hosszúak, vastagabbak és dúsabbak lesznek. ha buliba készülsz, akkor mindenképp ezt használd!


Első nekifutásra elég nagy kűzködés árán sikerült  normálisan felvinnem a festéket, de a szempilláim össze is ragadtak. Másodszorra sikerült jobb eredményt elérnem, de azt sem egyszerűen. Persze lehet, hogy csak az én béna szempilláimon nem jó...
Extra hosszúak semmiképp nem lettek a pilláim, vastagabb sem. Akinek van türelme hozzá annak szerintem szépen szétválasztja, nekem enyit sikerült elérnem. A másik, hogy nem is marad olyan, mint amit a képen láttok, kb 10 perc után már máshogy álltak a pilláim.
Sajnálom, hogy nekem nem igazán vált be, mert szeretem az Essence termékeket és az ára is nagyon jó a spirálnak ( 900 ft ).



Nektek van kedvenc Essence spirálotok?

9 megjegyzés:

  1. jaj de szép szemed van:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez az egyik kedvenc spirálom! Nagyon szépen kiemeli a pilláimat, viszont erre igaz a 3 hónap szavatosság. Ez az egyetlen szempillaspirálom, ami 3 hónap után becsomósodott. A másik kedvenc a Colossal családból (Maybelline) mind, ami nem vízálló. Sajnálom, hogy neked nem jött be :(
    A másik - szerintem - jó Essence spirál, az régen piros csomagolású volt, és nem spirál, hanem kefe alakja van. Az alsó szempillasort nagyon szépen ki lehet vele festeni, pilláról pillára. Nagyon szeretem.
    Még a Rimmel Max Volume Flash. Sosem tudom eldönteni, hogy a nekem meglévő spirálok közül ez e a legjobb, vagy az Essence. A Rimmel talán egy fokkal jobb.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Amikor én vettem ugyanezt akkor tették ki, tehát "friss" nem nyitogatott volt és néhány hétig nagyon jó volt, aztán iszonyatosan becsomósodott.. Pókszerű szemem lesz tőle, összeragadnak a pilláim és nem szép.. Jobban szeretem a miss sporty spirálokat ebben az árkategóriában.
    Tehát nekem talán 3 hónapot sem bírt ki, ennek ellenére sem. :(

    VálaszTörlés
  4. @sunbeam A piros essence az tényleg nagyon jó volt, de azt már nem lehet kapni. Vagy igen? Nagyon jó lenne ha lehetne mert már kevés van az enyémben és spórolnom kell vele :(

    VálaszTörlés
  5. Azt hiszem, hogy még van, de új csomagolása van :). A neve alapján egyezett, de nem bontottam ki :/

    VálaszTörlés
  6. érdekes pilláid lehetnek :D én kb 1 éve ezt használom, és nekem működik a műszempilla hatás :) a másik (olcsó) kedvenc az avon supershock, természetesen :)

    VálaszTörlés
  7. én essence spirált még nem próbáltam, viszont kb egy éve vettem először egy s-he márkájút, ami nekem nagyon bejött. a pontos nevét nem tudom, és most nincs kéznél, de olyan ciklámenes-lilás mintázatú, és kb 1200-1400 forint. s-he-ből csak ezt használom, meg a tust, de ezeket nagyon :)

    VálaszTörlés
  8. Candy: köszi:)

    sunbeam: a Maybelline Colossal-t ki akarom próbálni már egy ideje, az lesz a következő szerintem:)

    Lucacica: lehet, hogy én egy régebbi darabot fogtam ki, mert már most első használatnál ezeket tapasztaltam.

    Iza: írtam, hogy nekem alapból béna pilláim vannak:D de amúgy pl ami nekem nagyon bevált, arra más írta a blogjában, hogy neki nem.

    azeszti: s-he-ből nekem fekete tus volt, az tényleg jó:)

    VálaszTörlés
  9. Nekem se a Maybelline Colossal nem jött be (elcseréltem egy avonosra a nővéremmmel), se a Rimmel Volume Flash. Tegnap vettem egy Essence Hypno Gloss spirált (ezüst csomagolás), tényleg szépen szétválasztja a szempillákat, de egyébként nem hosszabbít, nem dúsít, suliba jó, de nem feltűnő, de nem lesz a kedvencem. Amit nagyon szerettem, az egy Pupa spirál volt, meg az Oriflame-nek a Beauty Wonder Lash. Az avonosok jók még, főleg a Superfull.

    VálaszTörlés