2011. január 18., kedd

Coastal Scents Ultra Shimmer Palette

Ugyanazt tudom elmondani erről a palettáról is, mint a többiről, amikről már olvashattatok. Úgyhogy inkább beszéljenek a képek:)



Nektek van 88-as palettátok? Vagy tervezitek, hogy vesztek?:)

12 megjegyzés:

  1. jaj de szép <3
    egyrészt beszerezném az összeset, ugyanakkor kicsit úgy vagyok már, hogy jobban szeretem a kisebb palettákat vagy az egyrészes szemhéjpúdereket.. könnyebb kezelni, hordani és tárolni őket, olyan színekből áll, amiket mind szeretek.. ahh nem tudomm :D

    VálaszTörlés
  2. Én tuti beszerzek belőle párat, olyan gyönyörűek a színek és nagyon variálható :)

    VálaszTörlés
  3. Én eléggé hirtelen felindulásból rendeltem meg ezt meg a metal mania-t:D De nem bántam meg. Viszont ez tényleg így van, hogy a kisebb paletták több szempontból valamivel jobbak. Meg ezekben vannak színek amiket szerintem sosem fogok használni. Viszont vannak olyan színek is, amiket külön nem hiszem, hogy megvennék, így meg örülök, hogy ki tudom próbálni őket:)

    VálaszTörlés
  4. sokáig a 88as mattal szemeztem, de rájöttem, hogy a warmot sokkal jobban ki tudom majd használni... még várom, hogy legyen megint a makeuplazanál...

    VálaszTörlés
  5. Nekem 88as matt palettám van, sokat gondolkoztam rajta, h a csillogósat vegyem-e, de végül a másik mellett döntöttem, mert mattból még simán lehet csillogósat csinálni. :)
    Így sem szeretem annyira, mert a 3/4-ét teljesen feleslegesnek tartom, úgysem fogom használni...

    VálaszTörlés
  6. Igen, van és meg vagyok vele elégedve :) Amugy, grat a blogodhoz :) Ha van kedved nézz be hozzám: http://www.zau-ditu.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  7. Nekem a Warm paletta van meg. Nem szeretem. :( Annyira vártam, hogy legyen egy ilyen nagy palettám,de nagyon csalódott vagyok. Remélem, hogy ez idővel megváltozik, mert azért nem volt egy olcsó mulatság és el kell használnom. :)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű.
    Valószínűleg sosem lesz ilyenem, azért amit zsuzsi is mondott, egyszerűbb egy kisebb paletta vagy egy mono púder használata, utaztatása.

    VálaszTörlés
  9. Nekem az új Prism paletta van meg, úgyhogy a mattot kihagyom.

    Viszont gondolkodom a Winter berry vagy a Fall festival palettán is, ha már itthonról is lehet rendelni, bár én Hollandiából rendeltem.

    VálaszTörlés
  10. Én szettben vettem a metal maniával, ez egyedül 19,95 dollár. ( plusz postaköltség )

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok, most már nekem is van 88as Shimmer-em, házhoz szállítva volt 5ezer pénz, és ezt gondolom róla: Coastal Scents 88 Ultra Shimmer paletta

    VálaszTörlés