2010. október 26., kedd

Golden Rose

A Golden Rose állvánnyal rendelkező Rossmannokban most 50-75 % kedvezmény van a termékeikre. Számomra egy dolog volt, ami különösen érdekes és szemeztem vele már múltkor, még pedig a Terracotta pirosító.
( Most hogy kerestem róla képet a neten, felfedeztem hogy USA-ban van Terracotta szemhéjpúder is, nálunk ilyen nincsen???)
Azt hozzáteszem, hogy lesz majd róla teszt is, csak ma még dolgozom egész nap, este meg nem tudok szép képeket csinálni, ezért kerestem addig netes képet.
Szóval ma reggel jutottam el olyan Rossmannba, ahol van Golden Rose állvány.
Elég sok minden volt még, ha jól láttam egy féle szemhéjpúder volt teljesen kifosztva, meg ezekből a pirosítókból volt kevés, a bronzosból nem is volt már egyáltalán. Meg palettákból volt már csak pár darab.
Én kettő pirosítót szereztem be (darabja 700 ft!), a 102 és 103 kódút. ( mondjuk kissé máshogy vannak ábrázolva a kis képeken)

3 megjegyzés:

  1. Most már mindenhol megszűnik? Az Árkádban kb 6-8 hónapja volt ilyen kiárusításuk. én akkor egy 300 ft-os szemhéjpúdert vettem, más annyira nem ragadott magával, ez is csak az ára miatt :D

    VálaszTörlés
  2. A szemhéjpúdereket időm sem volt megnézni, de igazából nem is akarom, mert valószínűleg az lenne a sorsa, hogy megveszem mert olcsó aztán nem is használom:D
    Amúgy nekem úgy rémlett hogy múltkor láttam árkádban Golden Rose cuccokat, de ezek szerint nem voltak már:D
    Most szerintem mindenhol van ez a kiárusítás.

    VálaszTörlés
  3. Nekem most nincs annyi időm ilyen dolgok után nézni, ezért neten szoktam rendelni. Tudom az teljesen más, mert ez élőben kell látni, de lehet kapni:
    Selection Terracotta szemhéjpúder
    Csak ez drágább.
    http://www.shopmania.hu/shopping~online-noi-kozmetika~vasarlas-selection-terracotta-szemhejpuder-selection-terracotta~p-2451338.html

    VálaszTörlés