2013. november 6., szerda

Stenders vörös áfonya tusolóhab

Ha jól emlékszem a fürdéssel kapcsolatos dolgaimról nem sok szó esett a blogban (hogyan lehet ez?!). "Kádas típus" vagyok, nagyon ritkán szoktam zuhanyozni. Szeretek elnyúlni, relaxálni forró vízben, de ha nincs sok időm, akkor is inkább beleugrok egy kád vízbe, ez már így alakult ki :) Ezért is imádok kipróbálni mindenféle fürdőterméket. A Stenders márkával nem olyan rég kerültem közelebbi kapcsolatba, és mostanában ez a tusolóhab az egyik kedvencem.


Elsőre egy könnyedebb, habos dologra számítottam a nevéből ítélve, de amikor kibontottam nem éppen az fogadott. Egy négercsók szerű termék, cukor és epermag darabkákkal. Nagyon szeretem egyébként az ilyen jellegű 2 in 1 termékeket, a Balea bőrradíros tusfürdőiből is kivégeztem régebben elég sokat, szóval sejtettem, hogy ezzel a termékkel is igencsak jó barátok leszünk.  
Jaj és hát a csomagolás mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Nagyon tetszetős szerintem, és ezeken a habokon a feliratok, hogy "Feel the vigour", "Feel the harmony" stb. imádnivalóak. 

Sorry, sikerült elkevernem a képet, 
amit kibontás után csináltam.
viszont ezen látszik szerintem, hogy ahol víz érte szemben ott habosabb már így is,
oldalt "durvább"

Kb. egy diónyit kell felvinni szivaccsal, vagy kézzel, én legtöbbször a második verziót ejtem meg. Éés amikor vízzel érintkezik, akkor jön a "csoda".  Krémes, habos állagot vesz fel az addig durvább cucc, és miközben tisztít, az epermagok finoman radíroznak. Komolyan élvezet ezzel mosakodni :D Arról nem beszélve, hogy finom puha lesz a bőröm utána. Az illata pedig nem az a tömény, édes gyümölcs, hanem igazi frissítő, élénkítő érzést ad, ráadásul elég sokáig megmarad.  Az sem elhanyagolható (sőt!), hogy nem tartalmaz parabént, szulfátokat, mesterséges színezékeket.

Az ára 3590 Ft, amiért 170 g-ot kapunk. Én általában heti 1, de legtöbbször inkább 2-szer szoktam ezt használni. Mivel nem kell sok egy alkalommal, augusztus közepe óta megvan, és még egy ideig ki fog tartani.

Nekem nagyon szimpatikusak a Stenders termékei, ráadásul igazi különlegességeket is találhatunk kínálatukban.
honlapjukon szét tudtok nézni/rendelni, üzleteik pedig az Aréna Pláza, Allee, Pólus, Köki Terminálban találhatóak. Én a csokis testradírra szeretnék perpill legjobban beruházni, de igazából jöhetne még sok sok minden :D

Próbáltatok már valamit a Stenders termékei közül? :)

7 megjegyzés:

  1. Nekem is ez van meg a csokis radír mellett, és elég jó, de a radír nyomába sem ér. Az egy külön élmény, komolyan, valami csodás az illata, és a bőröm is imádja :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú egyre biztosabb vagyok benne, hogy KELL a csokis radír :)

      Törlés
  2. Sosem próbáltam még ilyesmit, de nagyon jól hangzik.

    VálaszTörlés
  3. Húú, még sosem próbáltam hasonlót, de én is 'kádas' típus vagyok, úgyhogy nagyon szimpi! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem a vörösáfonyás fürdőgolyó volt meg, 2 napig illatozott a fürdőszoba, a bőröm álompuha volt. Imádtam. Kár hogy kicsit drága állandó használatra.

    VálaszTörlés