2013. november 27., szerda

Lovely Baltic Sand körömlakk & Pearl

Mint az előző bejegyzésből kiderült ők is a cserebere csomagomban lapultak. A homok hatású körömlakkokkal szemeztem már jó párszor, nem is értem miért nem került bele végül a kosaramba egy se.
A gyöngyökből vettem pinket, de azóta sem próbáltam ki. Na de most gondoltam kettőt egy csapásra.
Így első körben nude lakk (Maybelline Colorama) mellé vittem fel 1-1 körmömre őket. A gyöngyök felvitele nem is volt annyira körülményes, mint gondoltam. Persze nem sikerült elsőre tökéletesre (főleg így közelről:D), de most már többet fogok próbálkozni az biztos. Egy papírlap fölött szórtam rá a körmömre őket, aztán onnan simán vissza tudtam juttatni a felesleget. Végül is úgy döntöttem rakok fedőlakkot a gyöngyök fölé, de így is azt gondoltam, hogy hamar potyogni fognak. DE NEM! Kb. 5 napig teljesen hordhatóak voltak, utána leszedtem már. A homok hatásúra nem raktam fedőt, csak alaplakkra egy rétegben vittem fel. 5 nap alatt alig kopott meg, a színe és a csillogása pedig awww!


Összességében mindkettőt nagyon megszerettem, a pink gyöngyök lesznek a következő áldozataim, és azt hiszem a homok hatású lakkokkal is barátságban leszek ezentúl :)




Nektek hogy tetszenek a kaviáros/homok hatású körmök?

6 megjegyzés:

  1. homokhatás tetszik.nekem a kaviáros kevésbé.

    VálaszTörlés
  2. Hi Babus, good blog! But if you want change your graphics we have a Free Blogger Template for you! Go on:
    http://www.graphicssouffle.com/
    See you soon.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. hú, engem a nude lakk "kiléte" érdekelne, megírnád? nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés