2013. november 17., vasárnap

Beauty Swap

Még egy szép nyári napon kezdődött a történet...volt egy szépségbox-os bejegyzésem, aminek révén a hozzászólások között felmerült a beauty swap ötlete. Na de mit is jelent ez?! Külföldön már nagy népszerűségnek örvend ez a szépségcsomag cserebere, aminek a lényege, hogy meghatározott keretből meglepetés szépségtermékeket vásárolunk egymásnak. Nekem nagyon tetszik, rögtön igent is mondtam Eszternek, a Bellala Blog írójának :)

Megmondom őszintén kicsit elhúzódott a dolog. Gondoltam nyáron majd gyűjtögetem a termékeket (de jó lesznek majd leárazások is stb.), és szeptemberben nyélbe ütjük a cserét. Hát ez nem így történt. Nyár rohanás, káosz, ide-oda, nem is nagyon vásároltam. Utána meg jött a "tuti nincs ilyenje még?", "nem lenne jobb inkább valami más ehelyett?", "na most már megvárom a Glamour Napokat" :D Na de a lényeg, hogy összejött a dolog.

Azt beszéltük meg, hogy változatos legyen a csomag, különböző terméktípusokból egy-egy darabot rakjunk bele, és legyen benne arcápolási termék, sminktermék, körömlakk is, valamint DIY ékszer/kiegészítő. Az értékhatár pedig 3000 Ft volt.

Nézzük miket kaptam:)


Essence Girls On Tour Lip & Cheek Creme

Vele többször szemeztem a boltban, úgyhogy főleg örültem neki. Csodás színe van, szájon és pofin is nagyon jól mutat szerintem. Finom, krémes a textúrája, nem nehéz a felvitele, könnyebb eldolgozni ujjal is arcon, mint gondoltam. Az illata pedig nagyon finom.


Lovely Baltic Sand körömlakk & gyöngyök

Egy másik termék, amivel szemeztem már párszor a Lovely Baltic Sand körömlakkjai. A gyöngyökből vettem pinket, de nem tudom mióta áll a fiókban, mert sokkal körülményesebbnek gondoltam ezt az egészet. Szerencsére kiderült, hogy nem az. Imádom őket. Lesz külön bejegyzés velük nemsokára.


Essence Get Big Lashes volume boost

Elég rég nem használtam essence szempillaspirált (régebben volt egy kedvenc, amit kivontak), kíváncsian vártam ez milyen lesz. Ahhoz képest, hogy elég duci a keféje nem nehéz használni, nem kentem magamat össze vele. Nincs nagy drámai hatása szerintem, de hétköznapra jó, szépen dúsít, kicsit hosszabbít, és tartós, nem pereg le, nem maszatolódik.


Miss Rose szemhéjpúder paletta

Sajnos nehéz visszaadni a színeket, de gyönyörűek. Élesben még nem volt alkalmam használni, de majd hamarosan!


Avon Color Trend rúzs-Bubblegum Pout

Gyönyörű barnás-barackos színe van, arany/bronzos apró csillámokkal. Krémes, könnyű a felvitele, tartóssága rajtam átlagos, de bármikor utána lehet rúzsozni hiphop.


DIY ajándéknak egy nyakláncot kaptam, az arcmaszkozás pedig sajna elmaradt mostanában, de ami késik jön.

Ha kíváncsiak vagytok mit raktam össze Esztinek nézzétek meg a bejegyzésében. Köszönöm szépen a cserét, és a szuper termékeket :) Nagyon izgalmas volt szerintem, szívesen részt vennék még hasonló cserében, jelentkezzen bátran, aki benne lenne!

Hogy tetszik nektek ez a beauty swap dolog?:)

10 megjegyzés:

  1. Az a szemfesték paletta nekem is meg van, és tényleg nagyon gyönyörű!!! De a többi is jól néz ki! :)

    És díjat kaptál tőlem. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a szempillaspirál nekem is megvan és szeretem.
    Készítettem is egy összegző spirálos bejegyzést is ősszel. elég jól szerepelt:
    http://bizsumania.blogspot.hu/2013/10/teszt-l-versengo-spiralok-20.html

    Jó ötlet, hogy megajándékozzátok egymást, hasonló kezdeményezést hirdetett most Iluss a Fiatalos blog írója Karácsonyra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, jók az ilyen versengős bejegyzések:)

      Törlés
  3. Úgy szeretem az ilyeneket olvasni! :)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy tetszett a csomag, és köszi a cserét :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó ez a csereberés dolog. (:

    VálaszTörlés