2013. június 7., péntek

Májusi kedvencek

Annyira gyorsan telik az idő, kár hogy az időjárást annyira nem érdekli, hogy már június van... a kedvencek közül sok maradt a régi, de azért felfedeztem pár újdonságot is mostanság.


A Manhattan limitált kollekciós rúzsáról volt már ITT teszt, azóta is jó barátságban vagyunk.

A Max Factor CC krémre nagyon kíváncsi voltam, le is csaptam rögtön amikor akciós volt. Már egy ideje nem rendeltem koreai BB-t, az itthoniak közül pedig egy-kettőt próbáltam, amik sajnos nem igazán váltak be, de ez nem vette el a kedvemet a kísérletezéstől :D Eredetileg annyiban különbözik a CC a BB-től, hogy jobban fed, de mivel leginkább koreai BB-ket használtam, azoknál ez ugyanígy megvolt, ha nem jobban.
Ez a CC abszolút kedvenc lett. Könnyű a felvitele, hamar egybeolvad a bőrömmel, természetes, egységes színt ad, és nem szárít. A fedése közepesnek mondható, ami nekem mostanság teljesen jó, nem is vágyok többre.

A Maybelline fekete zselés tust még a Glamour Napok alkalmával szereztem be. Az előző Manhattant nagyon szerettem, de szeretek próbálgatni, erről pedig annyi jót olvastam, nem hagyhattam ki. 
Lesz majd róla külön bejegyzés, előre annyit, hogy imádom, és meglepő módon még az ecsete is nagyon bejön!

A Helia-D tápláló arctisztító tejet még régebben vettem, de akkortájt kijött rajtam pár kis piros folt, és rá gyanakodtam. Nemrég elfogyott a másik arclemosóm, és gondoltam teszek vele még egy próbát, hátha nem ő volt a mumus. Jól tettem, mert mostanában teljesen jó, megszerettem. Napraforgószár (mindig mást olvasok a második részére:D) kivonatot, shea vajat és E-vitamint tartalmaz. Jól felfrissít, tisztít, hidratál és a sminket is nagyrészt lehozza, bár nem kifejezett feladata.

Éppen arckrém beszerző körúton voltam, amikor megpillantottam az Eco Innovation termékeit, és megtetszettek. Végül egy ránctalanító nappali/éjszakai arckrém mellett döntöttem. Nagyon elvétve használtam eddig ránctalanító készítményeket, de most úgy éreztem, hogy már nem árthat valamivel hosszabb távon. Az összetevők alapján ez volt a legszimpibb, az valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy idősebbeknek való (eggyel feljebb lévő kategória ha jól láttam most neten), mondjuk régebben mintha olvastam volna valahol, hogy ezeknél azért már nincs túl sok különbség. Egy könnyedebb krém, mégis jól hidratál, és amióta ezt használom azt vettem észre, hogy szebb a bőröm. Egyedül az adagolójával nem vagyok kibékülve, egy kis lyukon jön ki a krém, ha lenyomom a belsejét, eddig még nem sikerült szétszednem, de majd még próbálkozom.

A Paul Mitchell Super Strong hajszerkezet erősítő spray-t egy kis szettben kaptam, volt még sampon meg balzsam. Nem voltak rosszak, de leginkább ezt emelném ki. Nem nehezíti el a hajamat, könnyen fésülhető, és selymesebb lesz. Elvileg erősebbé is teszi, meg tartósabb hajszínt ad, ezeket annyira nem tudom lemérni, vagy jobban kellett volna figyelnem :D

+ ékszerek közül ez a fülbevaló volt a nagy kedvencem mostanában


+ zene

 

 Nektek mik voltak a kedvencek?:)

15 megjegyzés:

  1. Szerintem a hétvégén összedobok egy kedvences bejegyzést, hiszen nekem is kedvenceim ezek mások blogján. A fülbevaló nagyon tetszik *.*

    VálaszTörlés
  2. Én a hideg idő miatt egy rendhagyó kedvences-poszttal készültem, én is imádom ezeket olvasgatni :)
    Az a füli...álom!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, jól kifogtam a fülbevalót nemrég a SIX leárazáson :)

      Törlés
  3. A CC nekem is nagy kedvenc volt, úgyhogy biztos újra is fogom vásárolni majd. :)
    A fülbevalód pedig imádom, nem semmi kis darab!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is biztos újra fogom venni.

      Köszi, imádom én is:)

      Törlés
  4. De jó ez a füli, annyira vidám, jóó időt akarok!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igeen én is :D (bár most épp süt a nap, de azért nem ez a jellemző mostanában)

      Törlés
  5. Juj az a fülbevaló CSODÁS *.*

    Én vagyok a 900. feliratkozóóóó :D Juppí :D

    Szép napot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, imádom én is.

      Üdvözöllek sok szeretettel! :)

      Törlés
  6. Először is szeretnék egy díjat adni neked. :)

    Másodszor a bejegyzéshez: azokat a rúzsokat én is is sokáig nézegettem, de a végén nem szereztem be belőlük, pedig olyan szépek...A fülbevaló meg nagyon édes, kis nyárias...:)

    VálaszTörlés
  7. Köszi, örülök, hogy tetszik:)

    Visszakövettelek:)

    VálaszTörlés
  8. Húúhhaaa az a CC krém nagyon felkeltette az érdeklődésem :) A én kedvenc termékem Ives Rocher kókuszos testápolója volt. Imádom, és mivel kellemes, nem tömény kókusz illata van, nyáron sem émelyít :)

    VálaszTörlés