2013. május 21., kedd

Manhattan Candy Rockers Fényes Ajakrúzs - Like Me

A Manhattan újdonságai között szerepel ez a csodás rúzs, ami négy színben érhető el, és ha jól tudom limitált. Ahogy megpillantottam a csomagolást, rögtön odavonzott, imádom. A színek is gyönyörűek, legszívesebben mindet elhoztam volna, de végül a pinkes mellett döntöttem (milyen meglepő), ami a Like Me névre hallgat. A másik három árnyalat között barack, nude, és piros található.
Amikor kipróbáltam a kezemen kissé csodálkoztam, mert 'glossy' rúzs lévén kevésbé pigmentáltra számítottam, de ezeknek egy húzással is gyönyörű színük van.



Felvitele könnyű, eléggé puha, kifejezetten krémes rúzsról van szó. Imádom a színét, egyébként pedig csillámmentes, de fényes hatása van. Könnyű viselet, tartóssága számomra teljesen jó, több órát rajtam marad, ivást is simán kibírt (krémes állaga miatt azért érdemes ránézni utána, hogy nem mászott e el felül, legalább is ha üvegből isztok:D), és nagyjából egyenletesen kopik. Ami még plusz pont, hogy nem szárítja a számat, viszont ahogy olvastam másik árnyalatnál, volt akinek akadt ezzel problem.
Összességben nagyon szeretem, amióta megvettem alig lehet elválasztani tőle. Az egyetlen negatív, hogy valahogy sikerült bénán hozzányúlnom, és egy kis darab letört belőle, szóval óvatosan kell vele bánni. Az ára 1299 Ft volt, nagyon gondolkozom másik árnyalat beszerzésén is.


Szeretitek a Manhattan rúzsokat? Ezek közül megvan valamelyik?:)

12 megjegyzés:

  1. ejha micsoda szine van. ès milyen jol àll

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. :) Nem tudtam otthagyni, pedig nem terveztem rúzs vásárlást :D

      Törlés
  3. Én is szemeztem a 2 világosabb árnyalatával ;) nagyon szépek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép a két világos is :) Csak sajnos rajtam szerintem azok nem állnának annyira jól, meg a barack tipikusan olyannak tűnt, ami nekem megül nagyon a "ráncokban".

      Törlés
  4. nagyon jól áll, csodás szín :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól áll neked ez a szín, én is mindig nézegetem a Dmben, annyira tetszik a csomagolása :)

    VálaszTörlés
  6. Én is szemeztem vele, annyira cukii ez a csomagolás, de aztán egy negatív vélemény eltántorított, pedig csodás ez a szín. Nem ül meg nagyon a redőkben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nekem nem, de pl. a barack ránézésre is olyannak tűnt, amikor kipróbáltam, hogy nagyon megül sajnos.

      Törlés