2012. június 22., péntek

Maybelline Colorama körömlakk - Coral Rose

Már egy ideje rá vagyok kattanva a korall színre (is). Ezt a fajta körömlakkot meg terveztem már régebben, hogy kipróbálom, aztán végül erre a színre esett a választásom:) Most nyáron főleg tökéletes.




A kiszerelése nekem nagyon bejön, szeretem a mini körömlakkokat, ugyanis a nagyobbak beszáradnak úgyis, mielőtt elhasználnám. A színe gyönyörű, arany fényű korall. Az állaga viszont szerintem lehetne sűrűbb, eléggé folyós, így nem fed egyenletesen, kissé csíkos lett a körmömön és nagyon kis "puklik" lettek néhol. Két rétegben láthatjátok egyébként (plusz szokásos alap és fedőlakk). 
Tartósságról nem nagyon merek már írni, mert tudjuk, hogy nyomik a körmeim:D, de ugye ennek ellenére volt pár pozitív csalódásom e téren is, sajnos ennél nem, már másnap kopott. 
Összességében nekem most ez annyira nem jött be, a színe tetszik nagyon, de a többi az elvárásaimon alul teljesített sajnos. 




Ti próbáltátok már ezt a fajta Maybelline lakkot? Van kedvenc korall lakkotok?:)

12 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szép színe van! Azt hiszem, ezt megveszem :) Egyébként nekem van pár mini colorama lakkom, szeretem őket.

    VálaszTörlés
  2. nekem is épp ez van a körmeimen :)
    a színe tényleg szép, tartóssága nálam átlagos, viszont nagyon csíkoz :(

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon bejött ez a lakk, a színe is, meg minden. Valóban, kicsit megijedtem, hogy kell belőle vagy 5 réteg, de nem... mondjuk nincs viszonyítási alapom másik ilyen lakkhoz, mert ez van (eddig) csak . De én nagyon szeretem :) Most is az van alapnak a körmömön:) (meg rajta szivacsossal pink,világos meg sötétlila:D )

    VálaszTörlés
  4. Nekem is megvan ez a lakk. Én rózsaszín, vagy narancs alapra szoktam díszítésként kenni, gyönyörű csillogást ad. :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép :) csak nem szeretem ezeket a lakkokat, mert nem tartós és nehéz felkenni, bár nemrég vettem akciósan én is, de másnap le is kopott...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nekem is kopott már másnap meg hát a csíkozása...

      Törlés
  6. Nekem is megvan ez a lakk :$ és még jó pár :) szeretem őket <3 habár szinte mindegyiknek más az állaga, és a fedése is , és így nem mindegyik jön be annyira :(.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet akkor érdemes lenne kipróbálnom másik színt is:)

      Törlés