2012. június 8., péntek

NYC Ultra Last rúzsok - Air Kiss, Fragile Pink

Először egy kis közérdekű, amiről kissé lemaradtam a héten, mert nem nagyon voltam neten, Zsaninál olvastam.
A facebook korlátozta az oldalak megjelenését. Szóval ha szeretnétek továbbra is mindig látni a blogomat facebookon, akkor a borítókép alatt a jobb oldalon katt a kis lefelé mutató nyilacskára, ott pedig hozzáadás az érdeklődési kör listáihoz, ha pedig még nincs ilyen listátok, akkor új lista létrehozása opció. Ha ezt megtettétek, akkor pedig mindent látni fogtok, ami a fb-n történik. Köszi!


És akkor jöjjenek a rúzsok:
Még egy 25%-os NYC akció keretében vettem ezt a két rúzst. A sok szín közül végül egy pinkes és egy szépséges barackos rózsaszínre esett a választásom.





A csomagolással sajnos nem vagyok elégedett. Az egy dolog, hogy egyszerű, könnyű, persze egy olcsó terméknél ezen nem érdemes fennakadni. Viszont az sajnos mindenképp fekete pont, hogy nem lehet a rúzst teljesen visszatekerni. Így akármilyen óvatos vagyok, már többször sikerült "belevágni" a rúzsba. (képen látszik az is, hogy az egyiknél a csomagolás is rúzsos lett)
Ami pozitívum, hogy le voltak fóliázva, így biztos, hogy senki nem nyúlkált bele előttünk.


(ennyire lehet visszatekerni)

Kellemes az állaguk, felvitelük egyszerű, csak az én vékonyka szájamnál oda kell figyelni, kell egy kis korrekció, hogy ne menjek ki a "vonalból" (de általában ez van). Pigmentáltságuk elég jó, egyszer áthúzva is szép a színük, de azért 2-3-szor át szoktam menni legtöbbször.
Nem csillámos, de nem is matt rúzsokról van szó, a Fragile Pink eléggé fényes, a másik enyhébben. A sötétebbnek a tartóssága nagyon jó, 4-5 óra után is látszik a színe (lehet tovább is, de akkor már evés time van és azt nem igen éli túl) és szerencsére szépen, egyenletesen kopik. A másik kevesebb időt bír. Egyébként egy ivást simán túlélnek és nem marad ott a "pohár nyom" a számon:D
Ami még pozitívum, hogy csak nagyon kicsit szárítják a számat.
Összességében szerintem ár/érték arányban nagyon jó, van még pár szín a kívánságlistámon.




Mi a véleményetek a NYC rúzsokról?

7 megjegyzés:

  1. (Még) nincs tőlük rúzsom, de nagyon jól néz ki, különösen a világosabb :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is szimpik, de sajna tudom, hogy megőrjítene, hogy nem lehet visszacsavarni, mert iszonyatosan béna vagyok, ezért nem vettem még egyet sem :(
    Persze nyilván az olcsósága miatt van, és az jó, hogy lehet már pár száz forintért is jó rúzsokat kapni! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is ez a bajom velük, hogy nem lehet visszatekerni, és irtó macerás a doboz bezárása, bár én még el tudtam kerülni a belevágást. Viszont ezt a barackosrózsaszínt beszerzem majd, mert eddig két barnásabbat meg egy erősebb dinnyeszínt vettem eddig :).

    VálaszTörlés
  4. nagyon szépek. én se szeretem, hogy nem lehet visszatekerni rendesen. Neked a Golden Rose van meg, de nem szoktam sűrűn használni.

    VálaszTörlés
  5. húú, már régóta szemezek a NYC rúzsokkal, és ez a világosabbik nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem semeddig sem tartanak, 30 perc után rúzsozhatok újra.

    VálaszTörlés
  7. én is most vettem, viszont nekem hatalmas csalódás volt, hogy borzasztó szaga és keserű íze van... nem tudom hogy vajon a tiéteknek is, vagy csak én vettem rossz/romlott rúzst?? mert ha az utóbbi, akkor gondoltam rá hogy visszaviszem és reklamálok, de ha mindegyik ilyen szörnyű akkor nem égetem le magam feleslegesen..:D

    VálaszTörlés