2012. április 6., péntek

Márciusi kedvencek

Március... az egyik kedvenc hónapom, de gyorsan eltelt. Imádom a napsütést, a nyíló virágokat és azt, hogy este 6-kor nincsen még sötét.


És akkor nézzük a kedvenceket:


A szokásos Coastal Scents Smokey paletta mellett előszeretettel használtam a Sleek Me, Myself & Eye palettát, amiről láthattatok már bejegyzést. Egyszerűen imádom!
Ezen kívül a Lora hármas szemhéjpúderére kattantam újra rá, amiről úgyszintén írtam már. A sötétkék nagyon nagy kedvenc, mindenféle párosítással próbálgatom mostanában, annyira szééép!
Too Faced Beautiful Dreamer szettjében volt egy pirosító-bronzosító duo (Who's your Poppy?, Sun Bunny), amit nagyon megkedveltem. A pirosító egy gyönyörű arany csillámos barack, a bronzosító pedig nem túl csillámos szerencsére és nem túl sötét nekem, végre.
Az essence i want that körömlakkjáról is írtam már, szerelem!


NYC Sky Rise szempillaspirálról is volt már bejegyzés, márciusban szinte csak őt használtam.
Elég sok szem hangsúlyos sminket készítettem, ezekhez általában előkerültek a világosabb szájfények, a két kedvenc a NYC Brighton Beach Peach és a Nyx Sugar Pie.


+
Szülinapomra kaptam barátnőmtől ezt a leopárd mintás neszeszert, imádom! A hajpántot pedig leárazáson zsákmányoltam (2000 körül volt az eredeti ára, de 800 körül sikerült kifognom) és nagyon megszerettem.
Ha bármelyik felkelti az érdeklődéseteket a Claire's-ből vannak.


+ zene

Az előző kedvences bejegyzésben a The Used szerepelt, de ide is beraknám szívem szerint, az új album egyszerűen szerelem!
De akkor jöjjön ide most más, amit barátnőm mutatott és nagyon megszerettem.
(elejétől nem megijedni:D)



És egy Rise Against, végre sikerült eljutnom a koncertjükre:)



Nektek mik voltak a kedvencek?:)

1 megjegyzés: