2012. február 3., péntek

Januári kedvencek

Csak szerintem repülnek el gyorsan a hónapok?! :) Nemrég még a karácsonyra készültünk, most pedig már megint eltelt egy hónap, fuhh. Na de nézzük miket használtam előszeretettel januárban.



Eddig a Missha Perfect Cover-t használtam, amit nagyon szeretek, de vágytam már egy kicsit könnyedebb megoldásra, ezért úgy döntöttem kipróbálom a Missha Signature-t. Amit azóta imádok! Finom az állaga, jól fed, tartós, szép egységes lesz az arcom.

A karácsonyi Nyx rendelésem alkalmával a kosaramba került két soft matte és egy xtreme lip cream, amikre már vágytam egy ideje :) Lesz majd bejegyzés róluk hamarosan, elöljáróban annyit, hogy imádom őket, főleg az Addis Ababa árnyalatot használtam sokat múlt hónapban.

A Too Faced Beautiful Dreamer szettben volt a Lashgasm szempillaspirál, ami mostanában az egyik kedvencem, szépen hosszabbít, dúsít, könnyű a felvitele és viszonylag tartós is.

Körömlakkok közül mostanában az essence circus circus cotton candy az abszolút kedvenc, róla már láthattatok képeket.

Sleek Pixie Pink pirosítóját egy ideig háttérbe szorította pár másik rózsaszínes pirosító, de mostanában megint elég sokat használtam.

Régóta próbálkozom azzal, hogy megtaláljam a nekem való szemöldök színezőt, formázót, eddig ez az essence tűnik a legjobbnak az általam próbáltak közül.


Hát igen, engem az ilyen fincsi illatokkal le lehet venni a lábamról :D Essence málnás- csokis sütis kézkrém, nyammm. Szerencsére általában csak kicsit szárad ki a kezem, úgyhogy a hidratálása is megfelel.

A Sunfleur sejtregeneráló éjszakai krémről pedig lesz hamarosan bejegyzés, egyenlőre annyit, hogy nagyon szeretem. Ugyan eddig sokféle éjszakai krémet nem próbáltam, de amiket igen, azok közül ez tetszik a legjobban.

+ gyűrű ebay-ről


+ zene





Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

10 megjegyzés:

  1. Hú nekem is a csokis-málnás a kedvenc illatom a 3 kézkrém közül :) Olyan finiii *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem epres van még, de a csokis a kedvenc nekem is :)

      Törlés
  2. uu a gyürüröl tudnál linket adni h kinél vetted? ilyen mint a képen? nagyon csini:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.ebay.com/itm/170691146329?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_6089wt_1139

      Szépséges élőben is szerintem, a sajátomat akartam berakni, csak nyilván pont elkevertem valahova :D

      Törlés
  3. A gyűrű nagyon szép:) most regisztráltam én is az e-bay-en és alig tudok válsztani a sok ékszer közül amit találtam:)))

    VálaszTörlés