2011. november 5., szombat

Októberi kedvencek

Igazából vannak folyamatos kedvenceim, de azokat nem akarom minden hónapban ide rakni ( ilyen pl. még mindig a Missha Perfect Cover, a Nyx pinky pirosító vagy az Essence smokey szempillaspirál, de még sorolhatnék párat ), így csak az újdonságokat próbálom megmutatni :)


Ebben a hónapban elég problémás volt az arcbőröm, ami főleg annak köszönhető, hogy amikor először lebetegedtem, kijött rajta elég sok kiütés. Az ezüst-kolloid nagyon sok mindenre jó ( érdemes utánanézni ), külsőleg és belsőleg egyaránt. Én eddig külsőleg nem használtam, azonban most muszáj volt kipróbálnom az arcomon, és nagyon hatásos volt. Azóta is van, hogy reggelente ezzel törlöm át az arcomat. Emellett a Himalaya bőrápoló krémet szoktam használni, amit nagyon szerettem eddig is, valamint éjszakára a Baviphat almás krémét. 


Egy kis ideig valahogy hanyagoltam a tusvonalat, azonban mostanában jó párszor volt, hogy csak egy vastagabb fekete tusvonalat csináltam, amit egy erősebb pirosítóval, vagy rúzzsal dobtam fel. Az essence barna tusa nekem nem vált be, azonban a fekete ( midnight in paris ) nagyon nagyon jó! Erős a színe, könnyű a felvitele és tartós! Mindez rendkívül olcsón ( 800-900 Ft, nem emlékszem pontosan )
A kedvenc tusecsetem pedig a Nyx professional ecsete.


Az első Catrice rúzsom a Let's dance salsa névre hallgat és nagyon megszerettem. Könnyű a felvitele, pigmentált, krémes és több órát kibír a számon. Az árnyalata pedig nagyon tetszik, nem az az erős piros. ( hamarosan lesz smink vele )
Az essence all about cupcake pedig egy szolid szín, hétköznapokon használtam. 
A The body shop ajakápolóm sajnos fogyóban van, pedig nagy kedvenc, muszáj lesz beszereznem egy újat!


Sajna a képen nem látszik rendesen a Catrice körömlakk színe, de egyszerűen imádom! Egy szépséges rózsaszín, lilás fénnyel. ( Sweets for my sweets ) Bár a felvitele nem mondanám, hogy igazán egyszerű, de a színe miatt kedvenc lett.


+ előkaptam már a kedvenc itthoni "csizmácskámat"


Csalódás: Hát sajna ezt nem tudom megmutatni, de egyben kedvenc és csalódás is volt ebben a hónapban, egy fekete virágos gyűrű, amit a New yorkerben vettem, de sajnos nem tartott sokáig, ugyanis egyszerűen leesett a virág róla és el is hagytam. Ilyesmi volt, mint ez a gyűrű, csak fekete:


+ zene

Rég nem hallgattam Papa Roach-ot, de mostanában ez is szokott menni háttérnek :)



Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)


Ui: Holnap estig tudtok jelentkezni a facebook-os nyereményjátékra :) Itt pedig egy interjút olvashattok velem :)

2 megjegyzés:

  1. "itthoni csizmácska" *.* valami ultra cuki..:D ilyen nekem is kell! :)

    VálaszTörlés
  2. Ooh, Papa Roach, imádom őket! :D
    A körömlakk meg gyönyörű, nekem nincs egy Catrice lakkom sem, nem tudom milyen minőségűek lehetnek, de olyan szép színekben vannak, muszáj lesz beszereznem legalább egyet mostmár! :))

    http://youth-and-fashion.blogspot.com/

    VálaszTörlés