2011. november 17., csütörtök

Lora három részes szemhéjpúder

Már régebb óta szemeztem a Lora termékekkel, nemrég adódott lehetőségem kipróbálni két terméket, aminek nagyon örülök. Első tesztalanyom egy három részes szemhéjpúder volt.

Lora 3 részes szemhéjfesték- 6 ( bocsi a vakuért, de itt szebben kijönnek a színek )

A csomagolása egyszerű, jól záródik, strapabíró. Viszont eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat és karcolódik. A teteje átlátszó, jól látszódnak a színek, ami előnyös, ha több ilyen palettánk van, nem kell nyitogatni melyik-melyik. Az alján pedig fel vannak tüntetve az összetevők, valamint a gyártási dátum és az eltarthatóság.



Kinyitva három szépséges, jól kombinálható színt találunk. Mindegyiknek nagyon szép fénye van. Az első egy fehér, a második egy lila kicsit kékes fénnyel, a harmadik ( szerintem a legszebb ) egy sötétkék lilás-világoskékes fénnyel. Van hozzá applikátor is, én már nem nagyon szoktam használni ilyeneket, de ha épp nincs nálunk más, akkor jól jöhet. Egyébként a szemhéjpúderek illata ilyen tipikus púderes illat, biztos tudjátok mire gondolok :)
Nagyon kíváncsi voltam, mit tud egy ilyen olcsó termék. Azt kell, hogy mondjam, nem okozott csalódást. Azon kívül, hogy szépek a színek, könnyű a felvitelük, jól pigmentáltak. Mondjuk azért kicsit eltérőek, a legkevésbé pigmentált a fehér, a legjobban a sötétkék. Voltam már bulizni is a palettával készített sminkben, és tartósnak bizonyult. ( minden szemhéjpúder alá rakok szemhéjalapozót, de így is eltérőek )
Egyetlen probléma van vele, hogy eléggé porozódik, de azt is inkább csak a palettában, ahogy vittem fel a szemhéjamra, alig potyogott le.
Összességében szerintem mindenképp megéri a termék, meg tudjátok vásárolni 100 Ft-os vagy egy euros boltokban. A www.loracosmetics.hu oldalon pedig szét tudtok nézni a termékek között.

alap nélkül 

alappal

A véleményemet nem befolyásolja az, hogy a terméket a Lora-tól kaptam tesztelésre. Minden bejegyzésben a saját tapasztalataimat írom le.

Próbáltatok már Lora terméket? Bevált?

6 megjegyzés:

  1. A sötétkék nagyon szép! Nincs kedved vele csinálni egy sminket és ide felrakni? Szívesen megnézném, úgy milyen a teljesítése :)

    VálaszTörlés
  2. Csináltam tegnap sminket velük, szerintem majd felrakok pár képet külön bejegyzésben, csak sajna teljesen nem adják vissza :( De ha csak a kékre vagy kíváncsi, csinálok olyat is szívesen valamelyik nap :)

    VálaszTörlés
  3. wow, de gyönyörű! az a kék! a lila is nagyon szép! mennyibe kerül egy ilyen kis paletta? gondolom nem drága..

    VálaszTörlés
  4. Sajnos pontos árat nem tudok, de ha jól emlékszem, valahol azt olvastam, hogy 300-400 Ft körül van.

    VálaszTörlés
  5. Én szeretem a Lora termékeket!

    VálaszTörlés