2011. november 22., kedd

Catrice körömlakk - Sweets For My Sweets

Írtam már a kedvences bejegyzésben erről a lakkról, most a körmeimen is láthatjátok, megpróbáltam készíteni olyan képeket is, amiken látszik a fénye, valamennyire sikerült :)

Ahogy írtam egyszerűen imádom a színét, nagyon szép rózsaszín, lilás fénnyel. Egy rétegben elég halovány, két rétegben láthatjátok a körmeimen. A felvitele viszont sajnos nem a legegyszerűbb, szerintem a képeken is lehet látni, hogy nem is sikerült tökéletesen. Nehéz egyenletesen felvinni és néha kis "pukli" lesz, talán túl folyós az állaga. ( simán a körmömre és alaplakkra is próbáltam már ) Szóval ha tudok ilyesmi színű körömlakkot, aminek könnyebb a felvitele, szóljatok nyugodtan :D Egyébként nincsen ebből a fajta Catrice lakkból más színem, úgyhogy nem tudom, hogy csak én fogtam e ki olyan színt, ami "gyatrább".




Szeretitek a Catrice lakkjait?

5 megjegyzés:

  1. hú de jó színe van! De a Catrice lakkoknál én is ezt tapasztaltam, vagy jól lehet dolgozni vagy sehogy sem... :S Nekem valamelyik világos kékkel volt ilyen bajom. De a sötét lakkok jók.

    VálaszTörlés
  2. Nekem egyszerűen nem jön be a Catrice lakkok ecsete, mindig csíkos lesz minden festésem. Már több lakkot is próbáltam ebből a márkából, de mindegyikkel így jártam. :( Kár, pedig tök jó színeik vannak.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon szarok a Catrice lakkok, de ennek a színe meseszép!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép a színe, tiszta barbie babás :)

    VálaszTörlés