2011. március 3., csütörtök

Wet n Wild szemhéjfesték trio - Mystery Smokey

Twitteren olvastam, hogy az egyik Euroshopban ( Mester utcánál ) lehet kapni Wet n Wild termékeket. Elmentem megnézni őket, de a legtöbb elég gagyi volt ( bocsánat a kifejezésért, de nem tudok mást mondani rájuk ). Fel is merült bennem, hogy lehet nem eredetiek, de arra jutottunk, hogy miért hamisítanák, amúgy sem egy drága márka. Lényeg a lényeg, egy szemfesték trio megtetszett, 350 Ft-ért nem hagyhattam ott:)

Két barnás és egy fekete szín van benne. A csomagolása egyszerű és oldalt egy tükröt lehet kihúzni, tetszik ez a megoldás.
A színek gyönyörűek, alig kell belemártani az ecsetet, kivéve a feketét. A fekete kicsit más állagú, kevésbé pigmentált, de abból is ki lehet hozni nagyon szépet, csak nem elég egyszer felvinni a festéket. Elég tartósak is, mindenképp azt mondom, hogy jó vétel volt:)



( alap nélkül )

Nektek van Wet n Wild terméketek?

4 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jó vétel volt,szuper színek! Az astoriánál lévő 350-es boltban is van 1-2 wet'n wild cucc, ásványi púder és pirosító, kívülről ragacsos szájfények, és ilyen kis 'beletunkolós', por állagú szemfestékek... Amerikában is egydolláros boltokban (is) árulják amúgy ezt a márkát.
    A Mester utcai 4-6 megállónál van ez a bolt?

    VálaszTörlés
  2. Itt is voltak ilyesmik, ásványi púder, szájfények, rúzsok meg műszempillák ( abból a strasszosat itt vettem ).
    Igen, a Rossmannal szemben lévő oldalon a Boráros tér felé sétálni kell kicsit.

    VálaszTörlés
  3. Ezeket már én is nézegettem Euroshopban, de még nem mertem venni. Na de majd most:D

    VálaszTörlés