2011. március 29., kedd

S-he rúzsok

Már egy ideje 50%-os S-he leárazás van. Mire eljutottam egy dm-be eléggé ki volt már fosztva, de múlt héten zsákmányoltam három rúzst, akciósan darabját 350 Ft-ért.
Nem sok tapasztalatom volt a S-he termékekkel, régebben használtam fekete tust tőlük, az jó volt nagyon. Kiváncsi voltam a rúzsok milyenek.

Csak jót tudok mondani róluk. Szép a színük, nem szárítanak és meglepően tartósak. Hasonló árkategóriás rúzs amit próbáltam, kevés időt bírt ki a számon, ezek 1-2 órát simán.
Az egyiknél ( pink ) kipróbáltam azt is, hogy evés / ivásra mit reagál. Ugyan kopott, de egyenletesen és még úgy is szép színe maradt.
Sajnos nem volt már belőle több szín ami tetszett volna, de Zsuzsi facebook oldalán olvastam, hogy nem szűnnek meg a S-he termékek, csak új polcot / csomagolást kapnak.
Úgyhogy biztos, hogy körülnézek majd még:)

( aqua shine 322, magic colours 390, magic colours 375 )

( magic colours 375, magic colours 390, aqua shine 322 )

Szeretitek a S-he termékeket? Próbáltatok már rúzst tőlük?

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néznek ki :)
    Kíváncsi leszek az új termékekre.

    VálaszTörlés
  2. Én a 330-ast szereztem be és azt kell mondjam, hogy szeretem, főleg a krémes állaga miatt. :)

    VálaszTörlés
  3. Én így szereztem be 2 körömlakkot! Nagyon tetszenek!

    VálaszTörlés
  4. Én is kerestem őket 3 helyen is,de mindent kifosztottak. Egy arany színű rúzst vettem végül,ami nem vált be (ez az arany nem megy egyik márkának sem..),meg beszereztem 3at a kedvenc körömlakkomból,1-2 évig elég lesz..:D

    VálaszTörlés