2011. március 20., vasárnap

Max Factor rendezvény

Olvashattatok már erről pár blogban, de gondoltam én is megköszönöm, hogy részt vehettem ezen az eseményen és leírom az élményeimet:)


Teljes bejegyzés olvasásához, több képért katt:


Szombaton délre mentünk az Alleenál lévő Maddox bárba. Adri, a Max Factor marketingese nagyon kedvesen fogadott minket és mesélt arról, hogy a Max Factor szeretne a fiataloknak is kedvező termékeket gyártani ( lehet már kapni színes termékeket ). Valamint szeretnének a világhálón is nyitni a közönség felé, hamarosan lesz blog, facebook oldal és youtube csatornájuk is.

A rendezvényen lehetőségünk volt bekukkantani a videóforgatásba, ahol Szűcs Adrienn, a Max Factor magyarországi vezető sminkese készített el hat sminket. Ezenkívül lehetett a háttérben szerepelni, valamint a bátrabbak werkfilmet készíttethettek.

Nem térhettünk haza üres kézzel. A legnagyobb meglepetés az volt, hogy amellett, hogy távozáskor kaptunk egy ajándékcsomagot, az alsó szinten kirakott termékeket nem csak kipróbálhattuk, hanem ami megtetszett haza is hozhattuk:)
Legjobban a szempillaspirálokra meg az ajakfilcre voltam kiváncsi, sikerült is zsákmányolnom belőlük, tesztek majd jönnek hamarosan.

Nagyon örülök, hogy találkozhattam a többi bloggerrel. Sajnos mindenkivel nem sikerült beszélgetni, remélem lesz még rá alkalom:)

Összességében nagyon jó rendezvény volt, köszönöm a lehetőséget és remélem lesz még ilyen!


( Sajnos az én gépemmel nem készült csoportkép, Zsuzsitól kaptam ezt a képet )


( nagyon tetszett ez a füves-virágos megoldás )



Ez pedig már utána egy kávézó, ahova beültünk páran beszélgetni:)


3 megjegyzés:

  1. Vegre van olyan kep is, ami meg nem lattam:D :)

    VálaszTörlés
  2. Visszanézve a képeket olyan rossz, hogy nem tudtam ott lenni :(

    De közben olyan jó titeket így egy képen látni :))

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, hogy nem tudtál jönni:(

    VálaszTörlés