2011. március 21., hétfő

Max Factor False Lash Effect szempillaspirál

Először is mielőtt bármit írnék úgy érzem meg kell említsem, hogy minden termékről őszintén elmondom a véleményemet, akár jó, akár rossz. Mindenkivel szemben ez a tisztességes szerintem.

Sok jót hallottam már erről a spirálról, alig vártam, hogy kipróbáljam. Először egy kis információ:
Most limitált kiadásban, három féle csomagolásban lehet kapni ( rózsaszín, lila, narancssárga ). És hogy miért ajánlják? Ellenállhatatlanul dús, műszempilla hatás. Tartós, mégis könnyen eltávolítható.


A csomagolásának a formájával nem vagyok teljesen kibékülve, sokkal kényelmesebb egy vékonyabb spirállal dolgozni.
A keféje műanyag tüskés, én kifejezetten szeretem az ilyet. Az egyetlen gond vele, hogy elég nagy, a belső pillákat kicsit nehezebb kifesteni. Viszont tényleg szépen dúsít, ívelt pillákat csinál, szétválaszt és nem csomósodik.


Próbáltátok már ezt a szempillaspirált? Mi a véleményetek róla?

5 megjegyzés:

  1. Én eddig is szeretem a Max Factor spiráljait. Ezt is szeretem. De az Xprerience spirál, ami a csomagban volt az szerintem még sokkal jobb. Alig várom, hogy lefotózzuk és írjak róla.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon bejött Babus, pont, hogy a keféje tetszik nekem is. :-)
    10-es sklálán kap egy 9-est, de csk azért, mert túl duci. :-)

    VálaszTörlés
  3. Még nem próbáltam ki, csak megnézegettem!=) De a hatás meggyőzött, még a héten tesztelni fogom.

    VálaszTörlés
  4. WOW :) amugy tutira igaz az hogy izlesek es pofonok, en pl pont azt szeretem amit te ebben nem szerettel, ha vastag a spiral es ha jo nagy a kefeje :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagy csalódás ez a spirál, pont amiatt amit te is írtál, hogy túl vastag a keféje és összekenem vele magam. Plusz a vízállót semmivel nem tudom leszedni magamról

    VálaszTörlés